Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 günden beri Rodellaga bizde bizde bizde okuyorum, nerde kaldı açıklama? Hatta gelmesin açıklama oda gelmesin.. Doğru düzgün bi forvet alalım yeter.. Ztn Selçuk gitmez Selçuk'a devam, yanına adam gibi bi melo tarzında orta saha, Amrabat geri dönsün kanatlari Bruma Amrabat Sinan Poldi götürür, ama adam gibi bi forvet şart abi.. Eee alamazsan poldiyi forvete...

Kargalar Polonyalı pazdan'la ilgileniyomus forumda bi ara çok adı geciyodu

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Song'u alacağımıza Medel veya İ.Gueye' alsak aradığımız oyuncu tipi Song değil çünki

Milli takımın ne Database i var allah aşkına boş beleş adamlar sallıyor gene

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Glikle Semih oynasa şiir yazardın Semih'e bu,2-3 maç izlediğiniz adamları bu kadar övmeyin
Iyi olan iyidir kötü olan kötüdür bu kadar basit semih yasin selçuk donk tarık gibileri bu forumda övenleri çok gördüm ondan sonra Galatasaray niye bu halde bole mal adamlara tapin semih kim la bole kazalar mi Galatasaray'ın geleceği

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Song daha yumuşak kalıyor selçuktan biraz daha sert yani selçuk sneijder song üçlüsü kurulursa allah sonumuzu hayra esirgesin
Medel melo gueye M'vila De jong gibi saldıran pres yapan rakibe nefes aldırmayan adamlar lazım
Song ne zaman yumusak kalmis? Ne kadar izledin adami?

Aradagimiz oyuncu tipi kesinlikle Song ama onu da alamayiz zaten. Oyun stili, fizigi tam bizim orta sahamiza aranan kan..

Terim'i Rui Costa'nın Fiorentina'da forma giydiği günlerden beri tanıdığını ifade eden Eusebio,şunları söyledi: "Takımın teknik adamıydı ve saha kenarındaki duruşunu hayranlıkla izliyordum. Hırsı ve taktik bilgisinden çok etkilenmiştim. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da milli takımın başında müthiş performans sergiledi. Eusebio olarak söylüyorum o dünyanın en iyi 10 teknik adamından biridir bence.

Ya bir de terimi istemeyenler çıktı başımıza..tekniği taktiği geçelim çünkü sadece ligde oynayacağız ki şampiyon olmak için teknik taktiğe gerek yok ligde..terim saha kenarındayken bana güven geliyo ister istemez..hakemi ve federesyonu baskı altına alabiliyor.saha dışı ve saha içinde pasif kalmıyoruz ezilmiyoruz..diyorsanız ki en az 5 yıl şampiyon olmayalım bir ekol getirebilecek td gelsin gençleşme olsun..bu da bir çözüm ama bu ülkede gerçekler bu..şampiyon olmak istiyorsak terim gelmeli bence..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, eski Fenerbahçeli futbolcu Andre Santos ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt