- 2 Temmuz 2011
- 140.117
- 60.212
- 5.628
famara diedhiou angers'ta,açıklandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Song daha yumuşak kalıyor selçuktan biraz daha sert yani selçuk sneijder song üçlüsü kurulursa allah sonumuzu hayra esirgesin
Medel melo gueye M'vila De jong gibi saldıran pres yapan rakibe nefes aldırmayan adamlar lazım
Terim'den bnde pek haz etmemde bütün kariyerini bu 3 adama bağlı diyosan bende sana kuş derim defol forumdan Azize ablanın eteklerine geri dönSerdar aziz terim transferidir,sabri sözleşme uzatıyor,hamitlede uzatırsa şaşırmayın, terim aklınca kısa dönem yapılanma ıcin tonla yanliş transfer yapıp şampiyonluk için tırmalar, 2 yıl sonrada eldeki çöplük kadro daha berbat haldeyken kaçıp gider, terim bütün kariyerini hagi,popescu ve tafferele borcludur, hoca olarakda artık komik olmakdan öte gidemiyor, yazık galatasaray en az 5/6 yıl daha kayıp etti.
Terim'den bnde pek haz etmemde bütün kariyerini bu 3 adama bağlı diyosan bende sana kuş derim defol forumdan Azize ablanın eteklerine geri dön
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kimseyi savunmuyorum dikkat edersen bnde terimden pek haz etmem dedim ama bu kadar da yerden yere vurulacak bi durum yok en büyük hainler senin gibi kuslardir agzımı bozdurma cik cik geldigin yere geri dönYıllardır Galatasarayı batırmış olan çarpık düzenin zavallı savunucuları ya bilgisiz ahmak yada haindir.sen hangisisin bilemem.
Oğlum bak tokatlarim seni yapay zeka misin nesin korkutma lan bizi.Hakan Ünsal 1994'te geldi.Boş yapıyor.
Song yumuşuksa Donk sıvı faz o zaman.
ASDAKOAFWE wasadnsdfkkdsfnajaf njnew n wkenrnjwe n ewnjffljfaewknflewflewlfjaewfmkasdfskmdflasmnwiklewmfewjokjawkemdewnf weakgwe,n kgüweange
bu ne?
o saydığı isimlere göre birazcık yumuşak kalıyor ama genel manada yumuşak oyuncu denemez heralde selçuk gibi
bu arada 2008 de foruma üye olduğunda 13 yaşındamıydın renkdaş![]()