Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvsporun haberi doğruysa 1,5 milyon euro kazandık demektir. Belese aldık, 1.5'a sattık.

Ich hoffe Jose verlässt uns nicht für so einen geringen Betrag wie 2,2 Millionen Euro. Er ist mindestens 8 Millionen Euro wert.

caktirmayin beyler

Her sene şöyle jose gibi beleş alıp 2 milyona 4-5 oyuncu satsak kendi transfer bütçemizi çıkarırız :D Yapış büyük kulüplerin kadroda düşünmediği gençlere yapış.

Jose potansiyelli topçu ama kadroda düşünülmediği net. Bizimkilere kalsa teklif meklif beklemeden beleşe yollayacaklar zaten bari para kazanalım

Bence jose elde tutulmalı..Hem yaşı genç,hemde potansiyeli var.İyi bir hocanın elinde kendine gelir.Ama öyle bir hocamız olacak mı o da ayrı bir soru işaret tabi.

Satin gitsin ya oynatmazlar zaten bunu. Gerçi o paranin maaşini Serdar aziz'e vereceğiz.

Telles, Galatasaray'da kalmak istemediğini menajerine iletti. 6 milyon 150 bin € ve üzeri teklif gelirse gidişine izin verecek. [ntv]

sen 6,150mio kabul diyorsan adamlar neden üstünü versin bu nasil haber

Scoutlara güvenmek lazım ama türkiye de ben yaptım başardım demek için on plana scoutlar çıkmasın diye adamları ciddiye almadıklarını düşünmeye başladım

5-6 milyon euroya sneijderin yerini dolduracak bir oyuncu getirsene mümkünse yaşı 27 civarı olsun ha birde sneijder çok aldığından max 2.5 alan bir oyuncu olmalı bu gelen. Bu şartlara uygun oyuncuyu bul anlaş getir ülke içinde pazarlamasını ben yapacağım komisyonu da senin söz. Fener falan mal hep sneijderini aradılar o kadar kolay bulmak.

Sat Sneijder i 7.5'a yerine 10 a Hakim Ziyech'i al getir üstüne 2.5 milyonda kayarlar Serdar'a 4.5 verebilen yönetim

Sneijderi aradı fener diyorsunya 32 yaşındaki Sneijder'i değil 28 yaşında zamanın en iyi 10 numarası Sneijderi aradı peki Muslera'nın yerine kimi alıcan

Donk dzemaili jose bilal furkan emre hamit 7 tane orta saha oyuncusuyla yollarımızı ayiracağız/ayırdık. Bi tek selçuk kaldı lan :)

Foruma giriyorum sneijder gidebilir gitsin gitse de olur gibi şeyler görünce çıldırıyorum ya bahsettiğiniz adam Sneijder nasıl bir taraftar oldu bizim taraftar iyice küçük düşünmeye başladınız

Renktaş sırf ismi var diye 32 yaşındaki Sneijder e 7.5 milyon euro garanti para verince mi büyük taraftar olunuyor

Jose Rodriguez futbolu bilen bir topcumuzdur begenmeyenler olabilir ama onemli olan oynatmaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt