Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Telles icin yapilan teklif fena degil dogruysa.

Ancak ben Josue Mosue istemem. 6 Milyon + Hernani cok iyi olur.

Hernani cok yetenekli bir oyuncu. Bruma tarzinda ama oyun anlayisi ve bitiriciligi daha önde.

Porto'nun teklifi doğruysa Josue için bir şey diyemem de Hernani iyi oyuncu beyler, nasıl gömüyorsunuz siz bu herifi? Porto bunun sözleşmeye 30 milyona serbest kalır maddesi koymuş zaten. Bize vereceklerini sanmıyorum.

Renktaş sırf ismi var diye 32 yaşındaki Sneijder e 7.5 milyon euro garanti para verince mi büyük taraftar olunuyor
iyide biz bu adamı şu an transfer etmiyoruz o paraya 28 yaşında aldık biz bu adamı o paraya 7.5 a aldıysak da zamanında gözden düştüğü içindir şu an o kalibrede 28 yaşında bir adam var mı alabileceğimiz

Porto'nun teklifi doğruysa Josue için bir şey diyemem de Hernani iyi oyuncu beyler, nasıl gömüyorsunuz siz bu herifi? Porto bunun sözleşmeye 30 milyona serbest kalır maddesi koymuş zaten. Bize vereceklerini sanmıyorum.

O serbest kalma maddesini aldiklari her oyuncuya koyuyorlar neredeyse.

O serbest kalma maddesini koyduklar diye iyi topçu mu oluyor? Tam olarak hangi yeteneğe sahip pek anlamış değilim.

hermaniye gerek yok
adrian ve bueno yeterli olacaktir

Hic de fena olmayan bir cekirdek kadro var elimizde. Simdi akilli hamleler yapmak lazim.

Fernando Muslera, Lionel Carole, Martin Linnes, Semih Kaya, Koray Günter, Aurelien Chedjou, Serdar Aziz, Hakan Balta, Selcuk Inan, Sinan Gümüs, Bruma, Wesley Sneijder, Lukas Podolski.

Digerlerin hepsini satarim ya da yollarim. Bu kadroda hicbir cöp istemiyorum artik. Tarik, Umut, Sabri, Umut, Yasin ve aklima gelmeyen bütün gereksizler gitmeli.

Emrah Başsanla cimbom 3 yıllığına imzaları attı kaynak four four two dergisi

olympiakos hernaniyi joel campbellın yerine kiralamıştı hernaniyi forumda çok tanımadıklarını farkettim çöp diyenler çoğunlukta yine evet portonun istediği seviyeye gelemedi ama bizim elimizdeki bütün kanatlardan iyi poldi hariç bilekleriyle çalım atan yetenekli bir oyuncu paok maçında şov yaptığı için iyi küfür etmiştim o ayrı :D

SON DAKİKA! - Galatasaray, Emrah Başsan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (FourFourTwo)

Ya deli edecekler insani ya. Emrah Bassan kim ya.

Biz Yasin´i, Tarik´i, Sabri´yi, Umut´u, Hamit´i yollayin diyoruz, bunlar Emrah Bassan´i aliyor ya.

Bu takim batmaya mahkum arkadas. Sonra "limitimiz var, bütceyi asamayiz". Küfür de küfür ya.

bu emrah başsan seneye anadolu topçu almak istersen takas kullanmak istiyiceğimiz adam olucak bu yönetim niye mal mal işler yapıyor yeter ya

Bütün anadoludan topçu alma cezasi aldik herhal. Bu pisuvarci hayirli iş yapmaz. Önce elinde olan çöpleri gönder. hepsi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt