Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide biz bu adamı şu an transfer etmiyoruz o paraya 28 yaşında aldık biz bu adamı o paraya 7.5 a aldıysak da zamanında gözden düştüğü içindir şu an o kalibrede 28 yaşında bir adam var mı alabileceğimiz

illa ovverated ismi olan bir yıldız mı almamız lazım renktaş yapmayın artık.Alıyoruz 30 una dayanmış topçuları iki sene sonra kötü oynamaya başlıyınca biryerede satamıyorsun. 21-25 yaş arası topçularla takımı doldurmalıyız 2-3 yıl sürekli beraber oynayınca takım birbirine alışır taktik oturur genç mücadeleci bir takım oluruz satacağımız zamanda iyi paralara satarız.Misal Telles çok mu mükemmel oynuyordu hayır ama agenç gelecek vaadediyor diye Porto 6 milyon + 2 topçu diyor yarın öbür gün sinan bruma carole linneside bu fiyatlara satabiliriz böyle böyle düzelir ekonomiziz yoksa taşıma suyla değirmen dönmez

Emrah Başsan devre arasından itibaren takas için kullandığımız çöplerden biri olur. Avrupada yokuz, kanatlarda Yasin - Sinan - Podolski ve Bruma varken ne gerek var bu adama?

Bu yönetim oyuncu filan da satamaz. O yüzden Sneijder filan kalir zaten merak etmeyin. 5 Milyon kazaniyor bizden, istedigi zaman oynuyor, istedigi zaman takiliyor. Neden gitmek istesin ki zaten? 7.5 Milyon Euro veren varsa zaten satarlardi. O paraya satmalarina da karsi cikmazdim. Dogru zamanda oyuncuyu satmayi da bileceksin, yoksa batarsin böyle.

hem podolski 5e yakin aldigini soylemis almanyada (biri demisti) hemde dursun 65-70 civari maas odedigimizi soyledi, bu da demektir ki kapa bildirilen rakamlar oyunculara odenen herseyi kapsamiyor

Bizimkiler sakliyamadi heralde, Aziz Baskan hisse veriyordu topculara, bir 10 milyonu sakliyordu.

Emrah Bassan, ile Engin Bekdemir bedavaya iyi olurdu. Takimdaki yasli isimleri degistirmek lazim...

Osmanlıdan iyi çalım yedik

Karce ve Engini kaçırmamalıydık

Kaçan balıklar büyük oldu şimdi Musleraya kalacağız

4.5 garanti ücret + 500 bin menajerine 5 milyon +bonuslar+her yıl 45 maç maç başı ücret ile yaklaşık bunu buluyor renktaş

Profesyonel futbolcumuz Wesley Sneijder'in sözleşmesi 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonları için uzatılmıştır. Buna göre futbolcuya ilgili herbir sezon için 3.200.000 Euro sabit transfer ücreti, 1.300.000 Euro imza ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret (Süper Lig maçları, UEFA maçları ve Türkiye Süper Kupası maçı) ödenecektir. Ayrıca futbolcu her bir sezonda Türkiye Süper Lig Şampiyonluğunda 250.000 Euro, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalındığında 250.000 Euro ve UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu durumunda 500.000 Euro bonus daha almaya hak kazanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

3.200.000 sabit + 1.300.000 imza parasi= 4.500.000

45 mactan yola cikarsak 45x20.000= 900.000

Sampiyon olursak = 250.000

Toplam: € 5.650.000

7.5 degil yani

dzemali olabilirde bruma kesinlikle kalmali.
zaten kanatsiz dönemde maliyeti düsük olan oyuncumuzu kiraya vermemiz cok zeka dolu hareketti.
birde 10 milyon € vermissin adama.
Emrah başsan ne ya transfer ettiğimiz adama bak meymenet yok bide adam gerçekten antalyada bile yedek aldığımız adamla kaos yaratır.. tarığı göndermiyosun bilal gibi bir oyuncuyu yolluyosun sneijderi göndermek için elinden geleni yapıyosun nefretsimsin Dözbek

olympiakos hernaniyi joel campbellın yerine kiralamıştı hernaniyi forumda çok tanımadıklarını farkettim çöp diyenler çoğunlukta yine evet portonun istediği seviyeye gelemedi ama bizim elimizdeki bütün kanatlardan iyi poldi hariç bilekleriyle çalım atan yetenekli bir oyuncu paok maçında şov yaptığı için iyi küfür etmiştim o ayrı :D
Porto yolluyosa 3.sinif topçu diyenler var pogba 3.sinif topcuydu united elinde tutmadı demi :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mainz takımı Rodriguez için 2.2M €'luk teklifte bulundu. Yönetim teklife olumlu bakıyor. (NTVSpor)
İnşallah doğrudur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt