Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu:Serdar Aziz ile Atletico Madrid'de ilgileniyordu
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koyduk muuuuuuuuuu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu:Serdar Aziz ile Atletico Madrid'de ilgileniyordu
kardeşi var o taniyordur. Çöplerden iyi anliyor.
![]()
Ne yalan sölim yerli transferine karsiyimdir ama emre alinabilcek en iyi 2-3 yerliden biri olcan tarık umut takası varsa 10 numara oluroooooo telles yerine geliyor galiba sonunda mantıklı bir transfer görcezzz
Três nomes para baixar preço de Alex Telles :: zerozero.pt
Telles icin Josue, Ricardo Pereira, Hernani (+ belki bonservis de) teklif etmis Porto
Ne yalan sölim yerli transferine karsiyimdir ama emre alinabilcek en iyi 2-3 yerliden biri olcan tarık umut takası varsa 10 numara olur
Ricardo pereira nasıl fransaya kiralanmis takip eden arkadaşlar varsa anlatsinlarTrês nomes para baixar preço de Alex Telles :: zerozero.pt
Telles icin Josue, Ricardo Pereira, Hernani (+ belki bonservis de) teklif etmis Porto
adrian ve buenoyu vermiyorlarsa has cekerek uzaklastirmali
yahut bu teklifleri karsiliginda tellesi degil olcani vermeli
muslerayi gec olmadan satip yerine ahmeti almaya varim
ahmet iyi kaleci
Timsah arena 10 dk evden bazı maçları izlemeye gitcem bu bana eziyet olur :-) umutları olcanları izlemek vsbi 3 lü pakette emre için yaparsak bursaya toplamda 6 çöp kitlemiş oluruz![]()
Aynen ole de bursa başkanının o kadar salak olduğunu sanmıyorumbi 3 lü pakette emre için yaparsak bursaya toplamda 6 çöp kitlemiş oluruz![]()
Aynen ole de bursa başkanının o kadar salak olduğunu sanmıyorum
Timsah arena 10 dk evden bazı maçları izlemeye gitcem bu bana eziyet olur :-) umutları olcanları izlemek vs
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi