Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökmen özdemir
Hedef Alex Telles transferinde, Porto'dan iki oyuncu alıp Emrah Başsan'ı aynı an'da açıklamak. Porto Hernani ve Josue'yi vermeye hazır.

Hamza varken denenmeli :D
Aynen emrenin periscope yayınında ağzını aradılar hamzayla ilgili konuşmak istemiyorum dedi canlı izlemistim bnde Hamza geleli daha 10-15 gün olmuştu iyi veya kötü bişe demedi bnce pek haz etmiyolar hamzadan :D

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya biz çok iyi biliyoruz yada yabancılar hiç anlamıyor
dünya yıldızımız wesly e 7.5 verip almak isteyen hiç takım yok
sıradan adamlara para saçan çin bile adama teklif yapmıyor ortada bir gariplik yok mu

Ricardo pereira adamdir, sag bek'e ilac olur ilac. Bu sezon olympique nice'de daha cok sol bekte oynamasina ragmen cok iyi bir performans gosterdi ama porto nasil verecek 2017'e kadar nice'de kiralik kontrati var.
Porto da forma şansı bulamadı danilodan dolayı fransada iyi bi sezon gecirdiyse çökelim :)

sıradan adamlara para saçan çin bile adama teklif yapmıyor ortada bir gariplik yok mu

sorun sneijderin maaşının çok yüksek olması

devlete vergiyi oyuncuların ödediği ülkelerde klübün kasasından sneijderi tatmin edebilmek için neredeyse 10 milyon euro çıkması lazım buna kimse yanaşmaz

amerikaya falan gidebilir belki

Son düzenleme:

çin akıllandı renkdaş boşa harcıyacak paraları yok artık xd

Dursun hernani'yide josue'yide alcak üstüne para flan almicak 5-6 milyon flan bana hikaye geldi :D dursundan bekliyorum bole bi davranış

Modlar nerde ya bu trollük değil bunlar kuş arkadaşım kuş gerekenin yapılmasını rica ediyorum

Porto iyi adamlarini vermez Abdul Ba'yi ve Fabianoyu gorduk. Gecmise gidersek Jardel lizbona giderken lizbonun bize verdigi adamlari hatirlayin Mpenza,Horvath,Spehar

Porto versin 9 milyon euro yoksa uzasin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

telles bir tutarsa sat 20 ye gelişime açık
porto hesabını yapmıştır
telles ayrıca fantastik bir oyuncu ispanya ve portekizde akar
italya onun tarzı değil

Porto iyi adamlarini vermez Abdul Ba'yi ve Fabianoyu gorduk. Gecmise gidersek Jardel lizbona giderken lizbonun bize verdigi adamlari hatirlayin Mpenza,Horvath,Spehar

Porto versin 9 milyon euro yoksa uzasin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mpenza aslında fena topçu değildi de hiç bi varlık gösteremedi :) horvath bi ara plzendeydi en son 100 kilo olmuştu spehar yaşıyo mu haberim yok :)

fati hocam yahudi bağlantılarını kullanarak bu yaz amerikadan bir klübe sneijderi aldırarak soğuk intikam yemeğini afiyetle yiyecektir renktaşım xD

güzel bir hikaye olurdu evet ama hocam bence oynatıcak sneijderi 1 sezon daha sonra amerikaya salarız xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt