Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim geliyor?

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kallstrom-Main.jpg

Maicon+8 m euro işlerine gelirse yıllardır kazandıkları paranın haddi hesabı yok.

Ohh be sonunda geldi

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu forumda Josuenin begenilmemesi cok ilginc. Sonucta Selcuk Inan ve Ryan Donk orta sahasindan bahsediyoruz. bunlara bakarak hangi akla hizmet josue cop oluyor? Hemde avrupaya gitmedigimiz bir sezonda

Sonunda yıllardır beklediğimiz santrafor geldi bi kaç dakika içinde kap'a düşer

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında çözüm basit Sneijder+Selçuk yerine Kevin Kampl'ı veya Hakim Ziyech'i alıp 4-4-2 ye dönmek

Telles'i 3-4 milyona verip ustune Porto'nun coplerini almak bizim hep Anadolu kulupleriyle yapmaya calistigimiz transfer pazarliklarina benziyor. Artik onlar bile akillandi boyle transferleri kabul etmiyorlar, nakit parada israr ediyorlar ama biz hala akillanmadik galiba.

Ayrica biz Telles'i yollarsak yeni solbek alacak miyiz, yoksa gecen seneki gibi Carole sakat veya cezali oldugunda Olcan'la sampiyonluk mucadelesi mi verecegiz?

Sadece lig ve ziraat kupasinda mucadele edeceksin... carole-telles rekabeti sol bek mevki icin iyi aslinda ama ekonomik olarak berbat durumdayiz... carole bu sene fena degildi, bana gore telles'den daha iyi, bu benim kisisel fikrim. Telles, dzemaili, donk ve chedjou gibi isimleri iyi paralara satmamiz lazim, yoksa bu kotu durumda cikamassin, sneijderi podolskiyi muslerayi dokunamazlar zaten, dokunmamalari lazim, cunku bunlarin yanina bruma, sinan, carole ve 2-3 genc oyuncu alip, iyi bir teknik direktor getirip (insallah fatih hoca olur) sampiyon oluruz ve ondan sonra zaten bazi mevkilere rekabet icin guclendirebiliriz.

Telles'i 7-8milyona porto'ya satsak fena mi olur...

Serdar Aziz, Semih, Hakan Balta, Koray Günter - yeterli mi? degil tabi ki ama gelecek sezon avrupa'da mucadele etmeyecegimize gore 1 yil idare edebiliriz, chedjou'nun 1 yil kontrati kaldi, 3-4milyon'a satsak fena mi olur...

Selcuk'un yeri garanti olduguna gore, dzemaili'yi satmak en dogrusu olur, yedekte oturursa da fazla luks olur... aldigi 2.2m yillik ucretini alacagin ''yildiz'' oyuncuya verirsin.

Donk icin ne veriyorlarsa hemen satilmali, eger yonetim akilli davranirsa 2-3m da bundan kazanabiliriz.

Ve tabi yonetim dogru yerlere, dogru transferleri yapmasi lazim, bunun da farkindalar zaten, transferlere erken basladilar, dursun yavas yavas bombalari patlatacaktir. Gelecek hafta'nin ortasinda da yeni teknik direktorumuz belli olur (ntv spor'a gore riekerink, insallah boyle hata yapmazlar).

Bu forumda Josuenin begenilmemesi cok ilginc. Sonucta Selcuk Inan ve Ryan Donk orta sahasindan bahsediyoruz. bunlara bakarak hangi akla hizmet josue cop oluyor? Hemde avrupaya gitmedigimiz bir sezonda

Josue'nin bu adamların oynadığı mevkiyle ne alakası var ki?

Sneijder'le kıyaslanabilir bizim takımda, o yüzden gerek yok.

Josue bunlarla ayni pozisyonun oyuncusu mu kardesim, bunlarin yerine mi oynayacak?

Siz Porto'yu enayi mi zannediyorsunuz? Telles'i neden istiyorlar? Takas icin teklif ettikleri futbolcularin 3 kurus degeri olsa, takasa verirler mi zannediyorsunuz?

Son düzenleme:
Porto'nun önerdigi oyuncular hergün degisiyor bu nasil is arkadas

4 Milyon az bile mi? Yok bir de 6-7 falan verseydik paşamız için. Yabancı sınırı neredeyse kalktı ama elin vasat yerli stoperine 4 Milyon azmış yok ya.

Görürüz 1-2 sene sonra ne olacağını. Bir kere bu adam yılda bilmem kaç maç kaçırıyor sakatlık yüzünden, son olarak Euro'yu kaçırdı sakat olduğu için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

serdar gibi stoperi 4ten aza mi alacan.
hayal görenler var.
neyse görürüz 1 2 sene sonra.

Josue bunlarla ayni pozisyonun oyuncusu mu kardesim, bunlarin yerine mi oynayacak?

Siz Porto'yu enayi mi zannediyorsunuz? Telles'i neden istiyorlar? Takas icin teklif ettikleri futbolcularin 3 kurus degeri olsa, takasa verirler mi zannediyorsunuz?

Ben diyorum ki biz bir Porto degiliz. Portonun copu bizim icin iyi topcu olabilir. Bizim copumuz bilalin bursa icin gayet iyi topcu olmasi gibi. Benim braga-fener maclarinda izledigim josue gayet iyi bir orta saha oyuncusu. Sneijder-Josue-Alex Song orta sahasi arenada berabere dahi kalmaz butun maclarini kazanir ligde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt