Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursunun öyle saf durduguna bakmayin,adam rikerinkle devam etmeyi icin Terimi yem olarak kullandi
terimin hocaligini tartismiyorum ama taraftar artik saga sola catan kendini kurtarici sanan adam yerine sakin sempatik rikerinki istiyor

Son düzenleme:
Galatasaray, Alex Song için Barcelona'ya 5 milyon euro teklif edebilir. Kulüp ile oyuncu anlaştı.

El Galatasaray podría ofrecer 5 millones de euros al Barça por Alex Song. El jugador ya tiene acuerdo con el club.

CluZxOfWkAAroFk.jpg

Galatasaray, Alex Song için Barcelona'ya 5 milyon euro teklif edebilir. Kulüp ile oyuncu anlaştı.

El Galatasaray podría ofrecer 5 millones de euros al Barça por Alex Song. El jugador ya tiene acuerdo con el club.

Ulan bunun amcası song bizde oynadı ya çeksin kulağını şunun amca sözü dinlesin degisik

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar: Fatih Terim bence Milli Takımı bırakmaz. İki görevi birden yürüteceğine inanmıyorum.

Nevzat Dindar: Neustadter transferi gerçekleşmişken Riekerink oyuncuyu istemedi.

Nevzat Dindar: Riekerink Salı günü netleşecek ama teknik kadroda sürpriz isimler olacak. Yönetim ile hoca arasında yeni isimler de olacak.

Nevzat Dindar: Riekerink'e zam da yapılacak. Yeni bir sistem olarak aynı zamanda alt yapıdan da sorumlu olacak.

SON DAKİKA | Nevzat Dindar: Jose Rodriguez 2,2 M€'ya Mainz'a satıldı.

Nevzat Dindar:Benim aldığım bilgi 6 M€ + Josue + Hernani. Ancak Galatasaray 8 M€'da diretiyor. Anlaşma olmaz üzere.

Nevzat Dindar: Bruma için PSV'nin teklifi 3 M€ civarında ancak Riekerink Bruma'nın kalmasını istiyor. Zaten teklif çok düşük.

Nevzat Dindar: Alp Yalman yaşına rağmen Dünya futbolunu yakından takip ediyor. Ayrıca Serdar Aziz transferinde etkisi büyük.

Nevzat Dindar: Kadronun solunda Yasin, Bruma. Sağında ise Sinan ve Podolski düşünülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt