Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: Tek sıkıntı şu, geçen sene Albers sürekli sözleşme istedi, yönetim de yaptı ama performans biraz düştü.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar: Burası sıradan bir kulüp değil, hem formsuzken hem de yönetim aleyhine konuşursanız olmaz.

Yasin konuşur sabri konuşur selçuk efendi çıkarır formayı atar o zaman sıkıntı yok He adamdan kan alırlar

hernani izlemedim ancak josuqe çok ağır seneye satmaya takım ararız j.rodrigez in bir alt versiyonu

Nevzat in aylik yalanlarini bosverin gidin.

Nevzat Dindar: Burası sıradan bir kulüp değil, hem formsuzken hem de yönetim aleyhine konuşursanız olmaz.

Yasin konuşur sabri konuşur selçuk efendi çıkarır formayı atar o zaman sıkıntı yok He adamdan kan alırlar

Yok sevinçten coşalım. Kekoya bak.

Porto josue ve 6 milyon verceğine hernani ve 7 buçuk verain josue onların olsın

Porto 9 milyon veriyosa versin vermiyosa corona'yı versin :)

Telles için 4 milyon + Josue ve Hernani teklif ediyorlarsa gözü kapalı kabul edelim. Josue de, Hernani de iş yapar.

Bence Portonun konudan haberi bile yoktur biz burda kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. :) Bizim başkanımız tellesi 2*3 m'dan yukarısına satamaz.

hernani izlemedim ancak josuqe çok ağır seneye satmaya takım ararız j.rodrigez in bir alt versiyonu

Josue çok iyi bir oyuncu olmayabilir ama jose ile kıyaslandığını duysa intahar eder heralde. Akıllı ve teknik , jose gibi saçma sapan karşı tarafa paslar atmaz . Yedek de jose olacağına josue olsun , snejder sakat ve formsuz olduğunda rahat da ederiz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu josue bizde parlayadabilir ha,bu dediğimi unutmayın.

Hernani'nin bu sezonki performansı. Bence fena bir oyuncu değil. Öte yandan Josue'yi zaten biliyoruz. O da gayet teknik bir oyuncu. Bursa'dan ayrıldıktan sonra Braga'da iyi bir performans sergiledi. Bunların yanı sıra + 4 milyon teklif ediyorlarsa karlı çıkan taraf biz oluruz. Ha Telles'i 1-2 sene sonra 20 milyona da satabilir Porto ama bizde kalırsa asla değere ulaşamaz. Ayrıca da o mevkide Carole var. Yani Telles'e aman aman ihtiyacımız yok.

HERNANI ● Olympiacos ● Goals & Skills - YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt