Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram Akgül (Adanaspor Başkanı): "Salih Dursun ve Endoğan Adili ile ilgilendiğimize dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhtemelen öyledir ama telles'i istiyorlarsa 5m euro bonservis + porto'da yedek kalan oyunculara yönelebiliriz.

en makul isimler quintero ile josue. ikiside süper ligde iş yapacak adamlar.

hani yasin, emrah bassan gibi kanatlar düsünüldügünde.. :red:
sneijder hazır 32 yaşına gelmişken quintero çok iyi olurdu 1 sene sonra da sneijder Reise Elveda derdik :)

Bayram Akgül (Adanaspor Başkanı): "Salih Dursun ve Endoğan Adili ile ilgilendiğimize dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

gidecekler her türlü,dert değil.ama bu endoğan yeteneklii velet,sakatlık sorunu olmasa töreyi falan sallar gibi.

Tellese kimse 6m euro falan vermez üstüne 2 oyuncu hiç vermezler yalan haber

Şu hernaniyi 90 dk izleyen var mı?
Şahsen josue'yi izlediğim kadarıyla
-Sorumsuz
-Defansif yönden zayıf
-Tekniği çok iyi
-uzaktan şutları ve şut stili çok iyi

Kısacası hiç defansif görev yüklemez serbest bırakırsan kazanırsın, yok Hamza gibi o da it gibi koşacak dersen 2. Antrenmana çıkmaz.
1 maçını izledim iddaa oynamam dolayısıyla çok kıvrık süratli ama biraz kafasiz geldi bana :)

Orta sahaya Song ayarında biri alınmadığı sürece ne kadar iyi hücum edersek edelim 4 atarsak 2 tane her maç yeriz. Defans zaten Allah'a emanet orta sahayı toparlayacak birine ihtiyaç var kesinlikle. Melo dönecek diyorlar otursun oturduğu yerde. 33 yaşındaki adamı ne yapalım. Onu geç niye gittin niye gelicen? Gidişini unutmadık daha...

gidecekler her türlü,dert değil.ama bu endoğan yeteneklii velet,sakatlık sorunu olmasa töreyi falan sallar gibi.
Kaan Baysal vardı bide yanilmiyosam besiktasa gitti bi ara sonra ne oldu bilmiyorum bi kaç tane daha genc vardı ole öldüler mi kaldılar mi haberim yok :)

elimizde patladılar çok yazık oldu biz hala emrah başsan falan alıyoruz

Hernani stilini severiz sanirim hizli ve teknik oyuncu
Arenada cosar

Bugün Nevzat hayırlı şeyler söylüyor şaşırdım . Umut gidecek, rodegalla ve bir ilk 11 oyuncusu alınacak , snejder bruma kalacak falan demiş. Noldu bugün bu Adama acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

ön libero ve santrafor ağustostan önce gelmez (rodallegayı kastetmiyorum)

Josue'ye hayir demem

Klas oyuncu oldugunu braga'da fenere koyarak gösterdi zaten

Muslera

Linnes serdar balta carole

Selcuk

Josue Sneijder

Sinan Bruma

Podolski

Josue hernanin kalsın...

Bize merkez orta saha ile forvet lazimmmmmm

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt