Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
biraz daha sabir cok büyük bir isimle anlasilmak üzere
Isim degil kalite ve yas onemli.
Dursun en fazla rodallega yi alir!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz daha sabir cok büyük bir isimle anlasilmak üzere
Bende sana soru soruyum, sence bu uc oyuncunun arasinda sana en cok kim bonservis kazandirir?
Semih defolsun gitsin chedjeuo'yu 5-6 ya okutursak iyi iş çıkarıriz
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chedjou ve Semih arasında kararsızım , ama Chedjou gibi.
![]()
Neustadteri Riekerink veto etmiş diyolar , Songu da sakatlık problemi var diye vetolamış rivayete göre
Telles için 6 + Hernani ve Josue öneriliyorsa reddetmek büyük ahmaklık olur kanaatindeyim. Adam için zaten 8 istiyorsun, pasaportu portekiz olan iki topçu 2 milyon etmeyecek mi yani?
Portu'nun 6 vereceğini sanmıyorum ben. Üstüne de 2 futbolcu...
nevzat, dursun yönetimine yakın, pek sallamiyor haberlerinde. ayrıca portekiz basini da buna benzeri haber yaptı; "gs 9 istiyor, porto fiyatı dusurmek için josue + hernani teklifi verdi" diye..Portu'nun 6 vereceğini sanmıyorum ben. Üstüne de 2 futbolcu...
nevzat, dursun yönetimine yakın, pek sallamiyor haberlerinde. ayrıca portekiz basini da buna benzeri haber yaptı; "gs 9 istiyor, porto fiyatı dusurmek için josue + hernani teklifi verdi" diye..
Tellesi 6 ya biz aldık , iyi bir CL oynadı ilk sezon sonra iki şampiyonluk ve İtalya da tecrübe kazandı. Son sezonki performansını saymazsan eder aslında