Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi böyle yapacaklarsa transfer falan istemiyoruz ne bonservis bedelini düzgün ayarlayabiliyorlar ne de maaş sözleşmelerini düzgün yapıyorlar bir de güya tasarruf dönemindeyiz. Carole gibi adamlar transfer edecekseniz edin yok ilk 11 e hazır oyuncu aldık diye bu kadar paralar verilmez hele şu dönemde

Podolski = 3 milyon.

Serdar Aziz = 4.5 milyon.

Aort damarınız yırtılsın inşallah!

Ben olsam yasini hemen yarın biryere paketleyip hernani/bruma kapıştırması yapardım iyi olan kazansın yasinden kötü olacak halleri yok ya.

1,7m€ maddesi dogruysa rodollega hemen alinmali,zaten avrupada yokuz,bu adam bizim cöp ligde sadece kafayla en az 10 gol atar

Lan stopere 4.5 mio veriyoruz bide yerli :d forvetede artık bi 10 verir dursun

Bizim klubun gelecegi kalmadi

Zsmanla batar gideriz

Böyle gerizekalilarla bu klup yönetilemez

Sampiyonluguda unutun

Bu mallarin küme düsürmesi daha olasi

Allah rahmet eylesin GALATASARAY öldü

Bizim klubun gelecegi kalmadi

Zsmanla batar gideriz

Böyle gerizekalilarla bu klup yönetilemez

Sampiyonluguda unutun

Bu mallarin küme düsürmesi daha olasi

Allah rahmet eylesin GALATASARAY öldü

Sn ünal aysal gittikten sonra gsyi gömdüler

İddia ediyorum Serdar'ı iyi oynatırsak 2 sene sonraki Dünya kupasına gittiğimz takdirde milli takımın as stoperlerinden biri bizde olacak ve iyi bi performansta satabileceğimiz bi oyuncu olur üstelik yaşıda 27 olur. Bu transferin geleceği bence parlak.

İddia ediyorum Serdar'ı iyi oynatırsak 2 sene sonraki Dünya kupasına gittiğimz takdirde milli takımın as stoperlerinden biri bizde olacak ve iyi bi performansta satabileceğimiz bi oyuncu olur üstelik yaşıda 27 olur. Bu transferin geleceği bence parlak.

iddia ediyorum bı bok olmaz elimizde patlar

Yemin ediyorum şuaradan 3-5 kişi toplasak Bundesliga'dan ve Fransa'dan en az Serdar kadar kaliteli adamları benzer bonservis ama yarısı kadar yıllık ücretle getiririz. Kendimizi paraladığımız Darida 4 milyon civarı bir paraya 25 yaşında Hertha Berlin'e giderken, Biz sözleşmesi bitmek üzere olan Donk'a 2.5 milyon verdik 30 yaşında.

Serdar'ın gelmesine itirazım yok, başarılı olabileceğini de düşünüyorum ama el insan bu paralar nedir. Normal şartlarda Bizim Bursa'dan Dzudzsak ile beraber Serdar'ı 5 milyona alıp, ikisine de 1'er milyon yıllık ödememiz gerekirdi.

Ünal Aysal kulübü batırmaya devam ediyor Donk'a 2.5 milyon € vermesi yetmezmiş gibi Serdar Aziz'e de 4.5 milyon € verdi.

Yemin ediyorum şuaradan 3-5 kişi toplasak Bundesliga'dan ve Fransa'dan en az Serdar kadar kaliteli adamları benzer bonservis ama yarısı kadar yıllık ücretle getiririz. Kendimizi paraladığımız Darida 4 milyon civarı bir paraya 25 yaşında Hertha Berlin'e giderken, Biz sözleşmesi bitmek üzere olan Donk'a 2.5 milyon verdik 30 yaşında.

Serdar'ın gelmesine itirazım yok, başarılı olabileceğini de düşünüyorum ama el insan bu paralar nedir. Normal şartlarda Bizim Bursa'dan Dzudzsak ile beraber Serdar'ı 5 milyona alıp, ikisine de 1'er milyon yıllık ödememiz gerekirdi.

Kimse sana 25'lik Serdar'ı ve şu an macar takımının yıldızı Dzudsakı 5 milyona vermez. FM'de bile vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt