Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse sana 25'lik Serdar'ı ve şu an macar takımının yıldızı Dzudsakı 5 milyona vermez. FM'de bile vermez.

Dzedsak mi yildiz hamza turnuva baslamadan adami gözden cıkarmıstı gerekirse beles yollarda adam 2 gol atti diye suan 5 isteyebilirler tabi bizde mal gibi veririz

Sabri Emrah Hamit daha gelecek off off. Adam kulüp yönetmek için değil batırmak için gelmiş.

Yemin ediyorum şuaradan 3-5 kişi toplasak Bundesliga'dan ve Fransa'dan en az Serdar kadar kaliteli adamları benzer bonservis ama yarısı kadar yıllık ücretle getiririz. Kendimizi paraladığımız Darida 4 milyon civarı bir paraya 25 yaşında Hertha Berlin'e giderken, Biz sözleşmesi bitmek üzere olan Donk'a 2.5 milyon verdik 30 yaşında.

Serdar'ın gelmesine itirazım yok, başarılı olabileceğini de düşünüyorum ama el insan bu paralar nedir. Normal şartlarda Bizim Bursa'dan Dzudzsak ile beraber Serdar'ı 5 milyona alıp, ikisine de 1'er milyon yıllık ödememiz gerekirdi.

Iste malesef turk takimlari boyle yonetiliyor... serdar aziz bana gore iyi transfer, ama dedigin gibi daha uygun fiyata genc bir stoper alinabilirdi. Scout ekibine guven olmadigi surece kaliteli genc oyuncular'i zor goruruz.

Buarada bi güzel mi kötü haber mi bilemiyorum siz karar verin. Bursa Furkan+Bilal+sercan için 600bin € bonservis ödeyecekmiş.

twitterdan

600 bin artı 1.5 gibi de maaşları var toplam 2 milyon desek serdar 2.5 a geldi diyebiliriz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

476894202-croatias-defender-domagoj-vida-listens-to-gettyimages.jpg

Camiamıza kazandırılmalıdır.

Iste malesef turk takimlari boyle yonetiliyor... serdar aziz bana gore iyi transfer, ama dedigin gibi daha uygun fiyata genc bir stoper alinabilirdi. Scout ekibine guven olmadigi surece kaliteli genc oyuncular'i zor goruruz.
Bence scout ekibine güven var ve futbolcuda bulunuyor ama sorun şu ki kulüplerimizde ego problemi var bence..ben buldum demek için ego savaşları yaşanıyor bence..millet olarak profesyonel değiliz..herkes her şeyi biliyor..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou -> 5.000.000
Telles -> 6.500.000 +Josue

Kamil Glik -> 12.000.000 Euro

images

Rakiplere korku salarız.

aciklama niye gece saatinde yapilmasi belli oldu

476894202-croatias-defender-domagoj-vida-listens-to-gettyimages.jpg

Camiamıza kazandırılmalıdır.
Game of thronesda herhangi bir hanenin en önemli savaşçısı tipi var bu adamda..bunu geçersek çek maçında son dakikada penaltı yaptırması dışında gayet iyi mücadeleci sert bir adam.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler semih kaya bu takımda duracakmı sımdı?

Chedjou -> 5.000.000

images

Rakiplere korku salarız.

2 stopere 16,5 m vereceksek forvete 30 m vermemiz gerekir renktaş futbolun adaletine kendimizi teslim ettiğimizi 1 anlığına düşündüğümüz vakit.

10 mılyonluk forvet ıstıyoruz abı stoper 4.5 mio hadi bakalım al dursun

Chedjou -> 5.000.000

images

Rakiplere korku salarız.

Avrupa'ya gitmediin sezon bu adama bu kadar vermek saçma. Takım stoper doldu. Chedjou gönderip koray-semih-serdar-hakan arasında döndürmeliyiz. Glik zaten bi sıkıntı çıkmazsa seneye monako'da.

2 stopere 16,5 m vereceksek forvete 30 m vermemiz gerekir renktaş futbolun adaletine kendimizi teslim ettiğimizi 1 anlığına düşündüğümüz vakit.

Forvete o kadar vermeye gerek yok. Elimizde ki çöplerden kurtulup temeli kuralım bu sene yeter.

******Glik*********Serdar**********Carole********** (en az 5-6 sene götürür)

Orta sahaya da benzer bir transfer yaparsak Elmander tadında bir forvet yakalayıp iyi bir kimya oturtabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt