Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvete o kadar vermeye gerek yok. Elimizde ki çöplerden kurtulup temeli kuralım bu sene yeter.

******Glik*********Serdar**********Carole********** (en az 5-6 sene götürür)

Orta sahaya da benzer bir transfer yaparsak Elmander tadında bir forvet yakalayıp iyi bir kimya oturtabiliriz.

Chedjou-Granqvist takası olsa şahane olurdu aslında.

Serdar+Granqvist = mükemmel stoper tandemi.

Glik'e o paraları verebileceğimizi sanmıyorum.

Avrupa'ya gitmediin sezon bu adama bu kadar vermek saçma. Takım stoper doldu. Chedjou gönderip koray-semih-serdar-hakan arasında döndürmeliyiz. Glik zaten bi sıkıntı çıkmazsa seneye monako'da.

Hakan'ın artık bu takımdan ayrılma vakti geldi bence. 33 yaşında ayaklar gitmiyor.

Kamil Glik (28)
Serdar Aziz (26)
Semih Kaya (25)
Lionel Carole (25)
Koray Günter (22)

ortalama 5 sene götürür bizi sadece sağ bek takviyesi ile.

Bizim gibi mal ve komisyoncular varken yerliler her zaman tonla para alacaktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

İddia ediyorum Serdar'ı iyi oynatırsak 2 sene sonraki Dünya kupasına gittiğimz takdirde milli takımın as stoperlerinden biri bizde olacak ve iyi bi performansta satabileceğimiz bi oyuncu olur üstelik yaşıda 27 olur. Bu transferin geleceği bence parlak.

Sadece bir hayal kursan neyse de şu yazında hayaldan hayala zıplamışsın resmen.

Hem dünya kupasına katılacağız, hem Serdar as stoper olacak, hem iyi performans sergileyecek, hem de satıp para kazanacağız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hakan'ın artık bu takımdan ayrılma vakti geldi bence. 33 yaşında ayaklar gitmiyor.

Kamil Glik (28)
Serdar Aziz (26)
Semih Kaya (25)
Lionel Carole (25)
Koray Günter (22)

ortalama 5 sene götürür bizi sadece sağ bek takviyesi ile.

5 sene gotururde lıgı hersene 5. bitiririz

Kadro leş oğlu leş hala ,1 hafta var top başı yapıcak takımın bırakın güçlenmesini teknik adamı bile yok konya takımından 15-20 puan fark yemiş takımın başkanı hala mal mal geziniyor kafayı yiyecem arkadaş..

Chelsea Manu gibi kulupler Kamil glik'i neden almiyor adam ust duzey bir stoper

Her takimda rahat oynar

Takımda 1 tane adam akıllı stoper yok 5 tane stoper var diyonuz yine tonla gol yicez

Sadece bir hayal kursan neyse de şu yazında hayaldan hayala zıplamışsın resmen.

Hem dünya kupasına katılacağız, hem Serdar as stoper olacak, hem iyi performans sergileyecek, hem de satıp para kazanacağız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

evet haklısın ihtimaller var ama sen zaten dünya kupasına katılırsan bu takımın as stoperinin birisi serdar aziz olacak ben sana söyleyim diğeride ya semih olur ya başka biri. 2 sene sonra ortada ne mehemt topal kalır ne hakan balta. bi şekilde orda piyasası olabilir bu oyuncuların. çok mu karamsarız?

evet haklısın ihtimaller var ama sen zaten dünya kupasına katılırsan bu takımın as stoperinin birisi serdar aziz olacak ben sana söyleyim diğeride ya semih olur ya başka biri. 2 sene sonra ortada ne mehemt topal kalır ne hakan balta. bi şekilde orda piyasası olabilir bu oyuncuların. çok mu karamsarız?

o semih kaya denılen adam ptt 1.lig kalibresinde bir stoper

Beyler korkarım ki sonumuz Nottingham Forest'e doğru gidiyor. Bir zamanların Avrupa şampiyonu, şimdilerde amatör lig...

terimin gelecegine inanmıyordum ama serdara verilen para gözümde terim transferlerini özellikle ambaratı canlandırdı

ambarat denen hiçbr özelligi olmayan un cuvalına 8milyon verdirmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt