Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Galatasaray ve Fenerbahçe böyle yönetilmeye devam ederse ne FFP cezasından yakalarını kurtarabilirler ne de taraftarı stada çekecek başarılı takımlar kurabilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren 4,5 serdara verdik o kadar yetmedimi hala bi 4,5 da mehmet ekiciye verelim bizim lig varken dışarıdan oyuncu almaya ne gerek var yabancılik cekmesinler sonuçta taraftar da kafayı sıyırdı artıkTelles-7m Porto
Dzemaili 3m Genoa
Chedjou 4m Marsilya
Jose 2m Mainz
Bonservis kazanabileceğimiz isimleri yazdım..
Caceres bedava
Emre Taşdemir 2m ya da verboom,lukaku gibi bir yabancı sol bek
Eren Derdiyok 4.5+Umut+Olcan
Dembele bedava
Kranevitter 1m kiralık
Niasse 1m kiralık
Kerem Demirbay 2.5m
Muslera(Cenk)
Linnes(sabri-semih) Caceres(Koray) Serdar(Balta) Carole(Emre Taşdemir)
Kranevitter Selçuk(Kerem)
Sinan(Bruma) Sneijder(Emrah) Podolski(Niasse)
Eren(Dembele)
Eren 4,5 serdara verdik o kadar yetmedimi hala bi 4,5 da mehmet ekiciye verelim bizim lig varken dışarıdan oyuncu almaya ne gerek var yabancılik cekmesinler sonuçta taraftar da kafayı sıyırdı artık
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Roy Makaay da olabilirDiyego tristan gelsin
1 milyon + Donk = eren derdiyok
Guzel olur
Bole bole batiyoz işte alsınlar çöpleri o kadar paraya ne gerek var da adamlar salak değil burda visca'yı alalim eren'i alalım diyenler görüyorum da 5-6 dan aşağıya birakmazlar yedek oturacak 2 adamada 10 milyon bonservis verilmezAdamlar yanında umut ve olcanı alsın diye gerekirse 6 vereceksin
Alp yalman istifa etmis diyorlar
Öncelikle Türkçenizi geliştirmenizi rica edeceğim Şişman Bey.Paraya oyuncu satıp yerine bonservissiz adam yazıyoruz ya bu bedava olan adamları kakaliyacagimiz takımlar bilmiyorlar mı gerizekalı mı bu takımlar? Misal cacares biz bedava alacağız ama chedjou gibi beş para etmez stoperdende 3-4 kazanacağız. Cacares ı o gerizekalı kulüp niye almasın hiç düşünmüyormusunuz ?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim, Hamit Altıntop'un "sadece maç başı ücret" alarak 1 yıl daha Galatasaray'da kalma talebini reddetti. (*********************)