Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA | Galatasaray Sportif A.Ş üyesi Alp Yalman, görevinden ayrılma kararı aldı... yuhhhhh

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal gibi bir Baskani komik sebeplerden ötürü küstürüp yollayanlar, bu Dursun Özbek´e ses cikartmiyorlar. Neden acaba?

Dursun Özbek´in bu kücük, vizyonsuz düsüncelere hizmet ettigi icin olabilir mi?

Galatasaray camiasi, özellikle Galatasaray lisesi, taraftarin gözünde gittikce degersizlesiyor. Bunu da bilsinler.

Wolfsburg, Jeffrey Bruma'yı PSV'den 15 milyon Euro'ya transfer edip 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Muhahah yaw Allah in boş beleş adamı zeka yarışına giriyor benimle. Sen kimsin necisin neler yaparsın ? Yemin ediyorum çok güldüm ya benden zekiyim mis? Yaw he he :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen hayatında hiç muz yememişssin belli ki canısı.Önce insan kendine bakar öyle konuşur sayın Şişman Bey.

Serdar aziz için gönderdiğin adamlarin hepsini kolay elden çikartirsin. Furkan'i biz kiralayip birde üstüne para aliyorduk Sercan geçen sene Bursada fena değildi. Onu da bedava gönderdik kiraya zaten . Zarar etmiyoruz. Bilal'e gelince her anadolu takiminda 11'De oynar

Sen Olcan veya Tarik'tan sadece 1'ini versen mantikli iş olurdu. Bunlar gitmiyor. 4.5 milyon euro'nun bir mazereti olurdu. ÖBÜR 3 OYUNCU elden kolay çikartiyoruz zaten.

Demek Alp Yalman Sneijder'i satmak istedi he? Eh Hikmet Karaman'la calismak isteyenden ne beklersin ki arkadas? Birde burda ötenler vardi cok Alp'i tanimiyorsunuz fln..

Bu taraftar bu kulübün en büyük düsmani, hepsi bos beles konusanlar.

Demek Alp Yalman Sneijder'i satmak istedi he? Eh Hikmet Karaman'la calismak isteyenden ne beklersin ki arkadas? Birde burda ötenler vardi cok Alp'i tanimiyorsunuz fln..

Bu taraftar bu kulübün en büyük düsmani, hepsi bos beles konusanlar.

Nerden vardın bu kanıya? Sallama adama hemen. Dursun'un mallığına dayanamamış istifasını vermiş diyorlar.

Alp Yalman'ın istifası komik değil mi ya? Sen adamı getiriyorsun sırf muhalefeti susturmak için 1 ay dayanamıyor. Şimdi kimin arkasına saklanacaksın?

Vallahi sıktı bunlar yemin ederim ne bok yapmaya calıstıgınızı anlamaıyorum.

Anlaşılan yine basket maçlarına yoğunlaşacam bu sene bu dursun saolsun basketbolu sevdirdi bana

Ulan kafamiz 1-2 gun rahatti geldi yine psikopat milleti kücük düsürmeye bayiliyor

Ulan bi arap falan alsın kulübü o batırıyorsa batırsın su dursunun galatasaray başkanı olması ve hala orada kalabilmesi inanılmaz bisey

Kongre yakındır böyle giderse. Mayıs ayında yapıp rahat kafayla sezona başlamak dururken Ekim-Kasım gibi kongre olacak gibi.

gökhan gönül salı günü inönüde taraftara acık bir sekilde imzayı atacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt