- 31 Aralık 2015
- 14.734
- 9.630
- 1.588
3.forvet yerine bi stoper istese keşke
Forvette gerekli ama bi sol stoper daha onemli bizim icin serdar,ahmetle flan olmaz o iş yine kufurler havada ucusur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.forvet yerine bi stoper istese keşke
yerlilere atalayı katmamışsın .çok ayıp abi.atalay sakat oldugu için gidemedi.ekstradan melih gökçimen var.solbek solacık.ki çok yetenekli.atalay ve melih varken gerek yok yerliye.Yabancılar: Muslera, Linnes, Carole, Maicon, Belhanda, Garry, Gomis
Yerliler: Eray, İsmail, Semih, Ozan, Ahmet, Serdar, Tolga, Selçuk, Yasin, Eren, Yunus, Recep
Gidenler: Cenk, Balta, Koray, De Jong, Donk, Emrah Başsan, Umut, Tarık, Sinan, Sneijder
Takıma en az 2 yerli alınabilir. Yabancı için de 7 hakkımız daha var.
yerlilere atalayı katmamışsın .çok ayıp abi.atalay sakat oldugu için gidemedi.ekstradan melih gökçimen var.solbek solacık.ki çok yetenekli.atalay ve melih varken gerek yok yerliye.
ben cok ümitliyim.yaşları geldi.yerli bikaç gereksize para saçmak yerine bu cocuklarda ısrarcı olunmalı.kadıköye 18 yasındaki ferhat,aydın ve ugurla çıkmış takımız biz.Öyle değil malesef Sergen kardeşim. İlk 18'de de 7 adet yerli olması lazım. Yedekleri çok zayıf tutarsak 3 kulvarda da sadece ligde de tutunamayız. Bu çocuklar potansiyelli ama henüz erken.. Hem de çok kritik sezon. Bana göre güçlü 2 yerli transferi de şart görünüyor.
ben cok ümitliyim.yaşları geldi.yerli bikaç gereksize para saçmak yerine bu cocuklarda ısrarcı olunmalı.kadıköye 18 yasındaki ferhat,aydın ve ugurla çıkmış takımız biz.
Hatırlarsan 4 yemiştik ve Anelka içlerinden geçmişti bu çocukların![]()
evet ama ugur TR kupası maçında şahane oynamıştı fenere karşı.3-2lik maç hani.aydın da konyada şampiyon yaptı bizi.

Galatasaray, Benfica ile sözleşmesi biten 33 yaşındaki sol bek Eliseu ile ilgileniyor. (O Jogo)