Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben arfa yerine kono da gelse olur.daha genç hem.ben arfa nice ve marsilyadan birine gitmezse gelir ki,onlar da bizim vereceğimiz parayı veremez.seçim tudorun.

Bende daha net bir sol açık transferinden yanayım Konoplyanka filan gibi zaten elimizde 10 numara için Belhanda var sağ kanat Feghouli var

n'diaye----10m euro---westham.

ii topcuydu, bekledigim gibi avrupa'ya ii bir bonservise gitti.

cengiz ünder'i kapmak lazım.

Ben Arfa kariyeri boyunca 10 numara ve sağ kanat oynadı. 10 numaraya gereksiz olsada Sneijder yerine Belhanda alındı, sağ kanata Feghouli alınacak. Fena saçmalarız Ben Arfaya para harcanırsa. Feghouli sol kanat oynamıyor.

ben arfa yerine kono da gelse olur.daha genç hem.ben arfa nice ve marsilyadan birine gitmezse gelir ki,onlar da bizim vereceğimiz parayı veremez.seçim tudorun.

Yani bilemiyorum Konoyu ben daha çok isterim ama Ben Arfa gelirsede mutlu olurum.Sinan falanda gidecek herhalde bu kadar adam peşindeysek.

Bende daha net bir sol açık transferinden yanayım Konoplyanka filan gibi zaten elimizde 10 numara için Belhanda var sağ kanat Feghouli var

yani...sağbek,solbek ve feghouliden 2 isi gelse de ortasahaya odaklansak.ben arfa ve konoyplankanın acelesi yok.

Ben Arfa Fransa liginden çıkmaz. Lyon, Marsilya veya Nice'e gider buralara gelmez. Lemina-Ben Arfa gibi olmayacak dualara amin demek yerine Vainquer ve Feghouli'yi almamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

--------------raul garcia--------------

şıreydır---d.souza--j.ilicic-----g.moreno

----------d.ribas--o.scarione--------------

t.neves---------ben arfa--------belhanda

------------------jose sosa------------------

forumdaki isimlere bakarsak büyük gassaray taraftarının istediği 10 numara kadro.

ben arfa gibi bi yetenek hücumun her yerinde oynar,dert edilcek bişey degil bu.

Feghouli, Lemina, Tete, Vainqueur alınırsa yeterli olur.

Ama Donk, Cavanda, Emrah, Semih, Selçuk, Yasin gibi oyuncuların sırf seslerini çıkarmıyor diye kadroda tutup Sneijderin gönderilmesini kabullenemiyorum ben. Sneijderle bu şekilde ayrılmak doğru değil arkadaşlar. Aramızda bağ var.

Son düzenleme:
Ben Arfa Fransa liginden çıkmaz. Lyon, Marsilya veya Nice'e gider buralara gelmez. Lemina-Ben Arfa gibi olmayacak dualara amin demek yerine Vainquer ve Feghouli'yi almamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer parayı seçerse çıkıcağını düşünüyorum ben.

ben gecen sezon ara ara basasehirin maclarini izledim
cubuklu tosun hala yasina ragmen en iyi türk orta saha
alirlarsa baya faydali olacaktir

Ben arfa sağ sol ileri geri değil heryerde çok iyi performans verir
Bonserviste yok kacirmamak lazım

Real Madrid, Real Betis'in 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Dani Ceballos'u 18 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. (Marca)

Juventus is seeking 20 million euros for the sale of Lemina, Watford and Galatasaray are interested in Lemina.
Rincon may also leave Juventus

hiç kasmayıp rinconu alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt