Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DENTWo6XYAAHyLl.jpg

bjk
şu transferler demba ba-ersan dahil araştırılmali..

Hamburgda topla uzktan yakindan alakasi yoktu
Kazma görevini üstleniyordu
Bu nasil topcu olmus diye oynadigi icin Hamburga aciyordu millet

Italya performansini bilmiyorum

italyada bi şeyler öğrenmiş belli ki juve transfer etmiş gerçi o da çok manasız bir transferdi ki yolluyorlar direk

italyaya gidip gelişemeyen yegane topçu salih uçandır heralde

Nice'i 2 sezondur izliyorum,genelde 3-5-2 oynar Favre.Serili 3 lü orta saha önünde serbest önünde st.Bence sen biraz takip et,çünkü kanatsız oynayan takımda,sağ kanatında fiziği iyi olmadığı için diyebiliyorsun.
Güzel anlatıyorsun da Favre hocam daha geçen sezon geçti takımın başına. Biraz epic fail olmuş seninkisi.

sent via GSC

Galatasaray'ın UEFA'ya gönderilen listesinde 10 numaralı forma Younes Belhanda'ya verildi

veee abv

Galatasaray'ın UEFA'ya gönderilen listesinde 10 numaralı forma Younes Belhanda'ya verildi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Trabzon serdar-ı istemiş doğru mu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E yani sen şimdi diyosun ki evimde buzdolabı var ama ortalama birşey.İyi bir fiyata son modeli var,bunu alıyorsun.E başka günde bir tane daha böyle fırsat var evine 2.sini alır mısın ? Hayır,fırsatı varken değerlendirceksin,yarın böyle bir şans transferi gelecek mi bilemezsin.Ayrıca azcık zeka kullanıyosan ucuz diye 5 tane 10 numara almazsın.Ki ben Arfa sağ açık.
o zaman şıreydır da sol açık. ne de olsa kariyerinin bir bölümünü orada oynamış.

Allah bin belanı versin Dursun

sent via GSC

Şu yapılan öküzlukten görgüsuzlukten başka bişey değil. Ne olurdu yani adamın hiç mi emeği geçmedi bu sezon numarasını kimseye vermesen ne olacak

Sneijder in forma bile verilmiş belhandaya

bedavaya ben arfa'nın alınma ihtimali vardıysa 10 milyon verip belhanda'yı alan yönetimin ..... .......

ben arfa bu lige tecavuz eder ancak belhanda ve feghouli'nin oldugu takıma cok sacma

Hayır da ben arfa ben arfa diyecekleri yerde madem 10 numara arıyorsun Sneijder var asalak mı bunlar kanat dusuncse anlarım bir nebze derim ki oyun sistemi 10 numaraya uygun değil ...

O snejderi bjk alırsa türkiye çok karisik galatasaray karisik

İnşallah rakip olacağımız bir klübe gider

Tudor ipini çekmiş umarım süreç fazla uzamaz uzadıkça zarar verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt