Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda aranızda ki çatışmalar yüzünden bu adamın bize neler kazandırdığını unutup bu vefasızlığa eyvallah çekebiliyosanız bişey demiyorum.

Takımı destekleyeceğiz eyvallah iyi transferler yapılıyo eyvallah ama bu kadar sneijder düşmanlığı iyi değil

TapaTalK

İnter'de gidecekler:
Gabigol, Medel, Jovetic, Nagatomo, Biabiany, Santon, Joao Mario, Kondogbia

Abi tamam wesley'in vadesi doldu izlerken ben de sıkılıyorum ama gönderilme tarzı yanlış..Ne bileyim bir tören yap bir plaket ver

Gobekli portakal flan hos degil bi takimin yildizi boyle aşşagilanmaz

Teşbihte yanlış olmaz.

Hem yalan da değil.
10298_oc291.jpg

YouTube

Geldiği güne şükürler olsun büyük bir yıldızdı güzel bir veda yapılmalı. Hersey icin tesekkurler Wesley Sneijder

Bir sağa bir sola yatırdığı günleri erkenden unutmamak gerek

boyle aptalca olayların kulübün marka degerini ne kadar zedelediginin farkında bile degiller. Sneijder bir dünya yıldızıdır Galatasaray'dan nefret ettirmek kadar aptalca birşey olamaz, ilerideki transferleri bile etkileyecektir bu. 50 yasına geldiginde bile dünya medyasında röportajları olacak, gecmisini anlatacak bir adamdan bahsediyoruz. Bu is boyle olmamalıydı. Yediniz bitirdiniz kulübü hem maddi hem manevi. Rulo yapıp bi tarafınıza sokun riva arazisinden gelecek parayı da , daha iyi kullanamazsınız cunku.

Son düzenleme:
Bu yapılan en hafif şekliyle terbiyesizliktir. Zaten Sneijder'i gönderme şekli rezillikken bu 10 numarayı başkasına verme aceleniz nedir.

Herşeyi başarı, ligdeki sıralama olarak görmemek lazım, bu oyuncular kulübe yıllarca emek vermiş, başarılarında pay sahibi olmuş kişiler. Yollar bir gün mutlaka ayrılır ama Galatasaray kulübüne yakışır bir şekilde olması gerekir, kulübü yöneten insanlar insanlığını unutmamalı. Bugün siz insanlara böyle davranırsanız yarın siz daha beter şekilde gidersiniz.

Sneijder'in gönderilme şekline ve bu olayı savunanlar insanlık duygusu sıkıntılı olan kişilerdir. Yazıklar olsun.

Kendilerine attığı goller de çok üzülmüş olanlar var belli. Hani bir sağa bir sola.

Yoksa şu yapılanı bile desteklemek için aklını peynir ekmekle yemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt