Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder Fenere giderse iki taraftada iyi mide varmış derim.Birisi Fener Ağlama diye şarkı söyleyen ismi almak,öbürüde tam tersi açıdan işte,gerçi Fener midesizdir Köybaşını almış adamlardan bahsediyoruz.

Sneijderin adi Ozer Hurmaci olsa nolmustu peki
Ne alakasiz mantik lan yine at proteini falan mi ictin

Adı Özer olsaydı 15 asist yapsa basın Manchester'a yollamıştı, milli takıma alınmıştı ne olacak. Ben konuşmalarının ve eylemlerinin saçma olduğunu söylüyorum. Bunları zaten senelerdir yerli antrenörlerden görüyoruz. Çok koşan, tempolu takım.

sneijder'in bu kulübe verdiği ile hagi'nin verdiği kıyaslanamaz. Bugün bu fotonun yapılma ve bunu beğenenlerin olmasının tek sebebi sneijder'in bize gelmeden top class bir yıldız olmasıdır. hagi ile de tek ortak noktası budur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi kiyaslama falan yok renktas
Hagi ile Sneijder ismini görünce hemen niye bu moda giriyor ki bizim taraftar :) ikisife önemli 10numaralarimizdi kiyaslama falan yok olamazda

Sneijder Fener yada BJK'ye giderse daha doğrusu yönetim buna engel olacak bir madde koydurmazsa kombinemi iade ederim.

fenerliler bizi kızdırmak için yapıyor alexi yiyen teknik direktörlerinin sneijderi istemeyeceğini hepsi biliyor burda istekli anca başakşehir olur oraya da gitmez

8c9072be0470d60ac61be661820d81b2.jpg

Rezalet.

Adamın kulübe saygısı olacak diyen taraftarlar vardı.

Evet, ama o hale kulüpte.

DENnXmeWsAALRO_.jpg

Son düzenleme:
Umarım sözleşmeyi fesh etmek gibi bir saçmalık yapmazlar da Sneijder'i FB veya BJK almaz. Onu akıl etmelerini umuyorum ama pek umudum yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder mevzusunu Selçuk ve Belhanda'ya bağlamak için ne içiyorsunuz Allah aşkına?

Hayır söyleyinde bilellim lazım olur belki bir gün.

Manyak mısınız abi? Sövülecek adres belli. DURSUN

bi kiyaslama falan yok renktas
Hagi ile Sneijder ismini görünce hemen niye bu moda giriyor ki bizim taraftar :) ikisife önemli 10numaralarimizdi kiyaslama falan yok olamazda
renkdaş peki biri bir foto yapsa. hagi bir tarafta, lincoln bir tarafta. demez miyiz hayırdır kardeş hagi ile lincoln ne alaka. Lincoln'un ismini hagi ile ayni cümle içinde anamazsın diye. Bu da benim için benzer bir foto.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun ve Tudor kendi ayaklarına kurşun sıktılar. Alınacak her mağlubiyette Sneijder gündeme gelecek bu da onların sonlarını hazırlayacak.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt