Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın ama Sevilla bu 32 yaşındaki oyuncudan para kazanıp, muhtemelen daha genci ve daha iyisini bulabilir hemen hemen aynı fiyatlara o yüzden ben makul bir teklif yaparsak kabul görür diye düşünüyorum.

gecen sezon 43 maca cıkmıs adam banko 11 adamı pek cok mactada izledim savunması cok saglam otoban gibi kullanıyor sag kanadı cokta agresif bir adam

yani sevilla gibi bir takımdan oyuncu almak zor heleki ilk 11 adamını almak cok daha zor iyi para verirsek belki

ama sunu söyliyeyim eger gelirse ligteki sag bekleri donunda sallar

Onem sirasina gore ihtiyaclar

On libero
Sagbek
Solbek
Sag kanat
Ortasaha
Yedek golcu (sinan giderse)
Yedek kaleci (cenk giderse)
Yedek stoper (semih giderse)

Arkadaşlar yapmayın adamlar Romanya'nın juventusu sonuç normal:asd22: Burası Düzce burdan çıkış yok nedir ya ahaha

DA | Fenerbahçe 0-3 Juventus Bükreş

:asd22:

⚡️Ajax - W. Bremen hazırlık maçında Ajax forması giyen Abdelhak Nouri yerde kaldı. Durumu ciddi olan isme sağlık ekipleri müdahale ediyor.

⚡️19 yaşındaki Abdelhak Nouri'nin kalbinin durduğu ve kalp mesajı yapıldığı iddia ediliyor.

Biz maliz bunlar bizden de mal.

aynen:) fenerlilern cogunlugu zaten esofmanlıyı hic istemediler yani defansif futbol yüzünden cok küfür yiyebilir

ve aykut takıntılı bir hoca o yüzden fenerde yine hoca oyuncu gerilimlerine hazır olalım bence ki kadrolarıda hala ciddi olarak eksik

Antu da maç başlığı yok mu beyler

⚡️Ajax - W. Bremen hazırlık maçında Ajax forması giyen Abdelhak Nouri yerde kaldı. Durumu ciddi olan isme sağlık ekipleri müdahale ediyor.

⚡️19 yaşındaki Abdelhak Nouri'nin kalbinin durduğu ve kalp mesajı yapıldığı iddia ediliyor.
Ohaaa sneijder in veliahtı idi bu çocuk fm de alırdım

Nasıl şu an

DEOVvNoWsAIMYei.jpg

:asd22:

Allah yardimcisi olsun nouri'nin durumu iyi degilmis diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt