- 19 Mart 2014
- 29.542
- 30.963
- 2.718
Hangi kanalda ayının maçı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın ama Sevilla bu 32 yaşındaki oyuncudan para kazanıp, muhtemelen daha genci ve daha iyisini bulabilir hemen hemen aynı fiyatlara o yüzden ben makul bir teklif yaparsak kabul görür diye düşünüyorum.
ulan bu skor hiç iyi olmadı. keşke 3-0 yenselerdide eksiklerini görmeselerdi. şimdi dörtkoldan transfer yapnaya uğraşacaklar. lens, benarfa, bacca gibi transferler yaparlarsa şaşırmam.
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz maliz bunlar bizden de mal.
Ohaaa sneijder in veliahtı idi bu çocuk fm de alırdım️Ajax - W. Bremen hazırlık maçında Ajax forması giyen Abdelhak Nouri yerde kaldı. Durumu ciddi olan isme sağlık ekipleri müdahale ediyor.
️19 yaşındaki Abdelhak Nouri'nin kalbinin durduğu ve kalp mesajı yapıldığı iddia ediliyor.
Sanırım kalbi durmuş. 15 dakikadır kalp masajı yapıyorlarmış.. Umarım gözlerini açar.Ohaaa sneijder in veliahtı idi bu çocuk fm de alırdım
Nasıl şu an
Ohaaa sneijder in veliahtı idi bu çocuk fm de alırdım
Nasıl şu an
ulan bu skor hiç iyi olmadı. keşke 3-0 yenselerdide eksiklerini görmeselerdi. şimdi dörtkoldan transfer yapnaya uğraşacaklar. lens, benarfa, bacca gibi transferler yaparlarsa şaşırmam.
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Severim eski bir alamancı olarak.1.Fc Köln'ün almaya düsünüyorum bu sene.