Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
Asıl uğursuz kulübün başkanı inş birdaha futbol takımını ziyarete falan gitmezGeldiğinden beri sakatlıklarla uğraştık rengimhayırlısı gitmesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl uğursuz kulübün başkanı inş birdaha futbol takımını ziyarete falan gitmezGeldiğinden beri sakatlıklarla uğraştık rengimhayırlısı gitmesi.
hadi inşallahtaraftarın yoğun tepkisinden artık bunalan galatasaray'ın tecrübeli kaptanı slovakya kampından ayrılarak menajeriyle ve yönetimle görüşmek üzere istanbul'a döndüğü iddia edildi. selçuk inan'ın bir kaç gün içerisinde galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.
5 08.07.2017 02:43 ~ 02:46 superlg
falan filan
Sanmıyorum. Bu senede işler kötü giderse devre arası kesinlikle ayrılır amataraftarın yoğun tepkisinden artık bunalan galatasaray'ın tecrübeli kaptanı slovakya kampından ayrılarak menajeriyle ve yönetimle görüşmek üzere istanbul'a döndüğü iddia edildi. selçuk inan'ın bir kaç gün içerisinde galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.
5 08.07.2017 02:43 ~ 02:46 superlg
falan filan
Selçuk yerine Donk mu iyi
Selçuk tırt ama De Jong ve Dong ondan da turt
Sen tanimadigin kisiler hakkinda Sneijder elestirilince Galatasaray düsmani diyebiliyorsun ama
Bu nasil celiski,almanya da böyle mi ögrettiler
Selçuk kadroda yok mu la yoksa benim gozlerim mi dumanli goruyo.
Diosgyor'u yenersek bu kadroyla ostersundsuda eleriz
Selçuk yerine Donk mu iyi
Selçuk tırt ama De Jong ve Dong ondan da turt
Yok, izin felanda yoktur umarım. Tudor leşçuğu'da yollarsa güzel iş.
burada herkese düsman mi demisim ? Kimin ne yazdigina göre diyorum . Cok ötme
Asıl uğursuz kulübün başkanı inş birdaha futbol takımını ziyarete falan gitmez
Gomis kadroda degil mi?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
İnşallah bulurlar iyi birilerini. Freiburg en sevdiğim takımalrdan Dortmund ile beraber. Düşmelerini istemem. Çok para aharcamasınlar tamam ama en azından şu 26 milyonun 15 'ini bir gözden çıakrıp 2-3 Darida tarzı adam alsınlar.
Kweuke Manchester Unitede gidiyormuş.
Aşk-ı Memnu
Almanya da sevdigim tek takim kölnBir de uzak degil yaw