Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih-Cenk-Sinan bu üç adamı 7 Milyona falan satmak transfer tarihimizin en büyük başarılarına girer herhalde.1 Milyona falan gelmişlerdi 7 Milyona satma ihtimali var ama tabiki Dursun başkanla bu başarılara alıştık artık.

taraftarın yoğun tepkisinden artık bunalan galatasaray'ın tecrübeli kaptanı slovakya kampından ayrılarak menajeriyle ve yönetimle görüşmek üzere istanbul'a döndüğü iddia edildi. selçuk inan'ın bir kaç gün içerisinde galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.
5 08.07.2017 02:43 ~ 02:46 superlg

falan filan
hadi inşallah

Selçuk kadroda yok mu la yoksa benim gozlerim mi dumanli goruyo.

taraftarın yoğun tepkisinden artık bunalan galatasaray'ın tecrübeli kaptanı slovakya kampından ayrılarak menajeriyle ve yönetimle görüşmek üzere istanbul'a döndüğü iddia edildi. selçuk inan'ın bir kaç gün içerisinde galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.
5 08.07.2017 02:43 ~ 02:46 superlg

falan filan
Sanmıyorum. Bu senede işler kötü giderse devre arası kesinlikle ayrılır ama

Diosgyor'u yenersek bu kadroyla ostersundsuda eleriz

Sen tanimadigin kisiler hakkinda Sneijder elestirilince Galatasaray düsmani diyebiliyorsun ama

Bu nasil celiski,almanya da böyle mi ögrettiler

burada herkese düsman mi demisim ? Kimin ne yazdigina göre diyorum . Cok ötme

Bu arada Sneijder meselesinde Wes'den taraf olan biri oalrak yine de takımımız lehine polyanacılıkta bulunayım size. Her ne kadar elimizdeki en iyi adamı kaybetsek de 11 oyuncumuzun 7-8 tanesi çok kötüydü. Şimdi yönetim Sneijder tepkisi üzerine daha çok mevkiye iyi transfer yapmak zorundaa kalabilir. Bu da bizim için iyi olur.

Tabi böyle birşey yapmayabilirler de :)

İnşallah bulurlar iyi birilerini. Freiburg en sevdiğim takımalrdan Dortmund ile beraber. Düşmelerini istemem. Çok para aharcamasınlar tamam ama en azından şu 26 milyonun 15 'ini bir gözden çıakrıp 2-3 Darida tarzı adam alsınlar.

Aynen. Mevcut kadro ile sezona girerlerse isleri zor.

Kweuke Manchester Unitede gidiyormuş.

Aşk-ı Memnu
4a09a00f15f6dbe25870975281ffe307.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt