Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Galatasaray'ın hucum hattında sıkıntı yok diyenle de tartışırım . Eren Podolski falan kaç attı geçen sene yetersizdik. Bruma zorladı , duran top kullandık falan öyle attık.

Mesela Gomis olsa geçen sene Tudor dönemindeki BJK ve FB maçlarını kaybetme ihtimalin yoktu.

İçimden bi ses ben arfa fegudan önce bize gelecek gibi diyor

Ayrıca Galatasaray'ın hucum hattında sıkıntı yok diyenle de tartışırım . Eren Podolski falan kaç attı geçen sene yetersizdik. Bruma zorladı , duran top kullandık falan öyle attık.
Geçen sene her maç gol yenerek emin açık takımlara daha da gol atardik ki atmakta bastonla yürüyen poldi ile bile sıkıntı yasamadik. Sıkıntı takım savunması çözdük mu her türlü gol atar takımları açık oyuna zorlariz. Brumanin ali samiyende düşük performansı örnek. Kendi sahanda bile leblebi gibi gol yedik ve bütün takımlar kapandı ve boy yüksekliği düşük olan takımımızla hic bir halt yiyemedik. Bu sene hem boy uzuyor hem de hareketli golcü aldık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha çok takviyeye ihtiyaç var , Sneijder konusu belirsizliğini koruyor. Kalmasını çok isterdim ama tempo ve ücret ile alakalı bir problem var sanırım. Tek üzüldüğüm nokta Sneijder'e gelene kadar Selçuk var tempo düşmanı resmen adam.

Geçen sene her maç gol yenerek emin açık takımlara daha da gol atardik ki atmakta bastonla yürüyen poldi ile bile sıkıntı yasamadik. Sıkıntı takım savunması çözdük mu her türlü gol atar takımları açık oyuna zorlariz. Brumanin ali samiyende düşük performansı örnek. Kendi sahanda bile leblebi gibi gol yedik ve bütün takımlar kapandı ve boy yüksekliği düşük olan takımımızla hic bir halt yiyemedik. Bu sene hem boy uzuyor hem de hareketli golcü aldık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncular bireysel yeteneklerini kullanmasaydı gol de atamazdık. Ortasahan skora katkı vermemiş mesela.

Sinan genç bir oyuncu ve potansiyeli olduğunu düşünüyorum. 3-4 milyonluk rakamlara gitmesine taraftar değilim işin açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam bedavaya gitmek için dün neler yaptı. karaktersizlik tavan bebede.

Kadroda tutup körelmesini sağlamalıyız.

Hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Eren Derdiyok ve Younes Belhanda'nın MR'ları çekilirken Eren Derdiyok'ta sol dizde esneme ve kemik iliği ödemi belirlendi. Younes Belhanda'nın ise sol kalçada ve çevresinde yumuşak dokularında ödem tespit edildi.

Bu Eren niye böyle ya hep yerlerde. Adam öküz gibi ama her temasta yerde kalıyor.

sent via GSC

bjk oguzhan için 10-12 milyon bekliyo.lazio vermez herhalde,selçugu alsınlar:D

SICAK BİLGİ: Ben Arfa, GSaray'dan gelen teklifi, PSG'den alacaklarını almadan ayrılmayacağını belirterek reddetti. Yeni teklif düşünülmüyor.

Selman

Galatasaray, Tudor'un vatandaşı sol bek Ivan Strinic için Napoli'ye 3 miyon € teklif etti. [Tutto Napoli - Özel]

solbekkkkkkkkkkkk

Cenk antrenmana katilmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt