Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fehuliyi unutun.

Belhanda-şino-YÖ7

GS düsmanlari simdi WES ayriligini aciklasa son dk gecer ve kanallardaki tüm fenerlileri ve bjklileri ayni anda canli yayina alip göbek atardi

simdi hepsi üzüldü :)

Şu Feghouli gelmez artık diyenler tam tekme tokat dayaklıksınız yemin ederim. Bir de 10 sayfada 1 Semih gitmez diyen troll...

Burada günlerdir yok Sneijdersporlu yok bilmem neli abuk sabuk ithamlar yapıldı aslında objektif baktığında olayın salt Sneijder olmadığını görmek zor değil. Buradaki en ağır Sneijder sempatizanı bile doğru yapılanma vaat edildiğinde Sneijder'in gitmesine olumlu bakabilirdi ama mevcut yönetimin iki senedir yaptığı saçmalıklar ortadayken kimse takımın en önemli oyuncularından birine sırt çevirmemizi beklemesin.

Öfk-Jsöd maçı var s sportta.Skor 0-0.Yanlız zemin suni çim değilse kaymak gibi.

Feghouli şart sağ tarafa.Belhanda,Wesley,Feghouli,Gomis 4 lüsü ligdeki takımların içinden geçer.Önemli nokta orta saha ve bekler bir an önce alınması lazım.

Sneijder olayi resmi olarak cözülse de rahatlasak

Feghouli ve Wesley birbirinden ayrı bence..2 kanat alınacaktı çıkan haberlere göre orijinal sağ kanat alınır..Gönlümden geçen LENS benim..O Maddi gücümüz var bas parayı al Lens'i rakipleri psikolojik olarak bitirelim..Bir de arkaya Badou'yu zorlayalım şampiyonluk gelir.

Ben arfa tarih oldu deseler neysede Feghouli ile ne alakasi var Sneijderin?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bence Feghouli kesin gelecek. Zaten gelmezse veya ona benzer bir sağ açık gelmezse Sneijder'in kalmasının bir anlamı olmaz.

Belhanda - Sneijder - Feghouli. Olur ön taraf.
Yalnız bu kurguda orta saha sağlam olmalı yoksa zor.

28137.jpg

Feghouli
2 bek
2 orta saha
1 stoper

Son düzenleme:
Selman Öztürk @SelmanOztrk

Yönetime değil, Albers'e değil ilk adama, yani 10'a sordum 5 dakika önce telefonda. "Bu benim için büyük bir ümit. Kalacağım" diyor.

"Senin kalmanı taraftar çok istedi. Seninle birlikte savaştılar. Ne düşünüyorsun?" dedim. 2 kelime cevap verdi gülerek: FENER AĞLAMA!

cok inandirici geldi acikcasi

Sneijder kaldıysa ve gelecek sezon takımda 11 içinde olacaksa sol kanat transferi olasalıgı kapanmış gibime geliyor

ali naci küçük‏ @nkucukk 8 dk.8 dakika önceDaha fazla

Sneijder'ın tweeti herkesi elbette heyecanlandırdıAncak Wesley'in durumu ile alakalı değişen bir şey ya da gelişme yok...

Demek ki Sneijder taraftarı kullanarak kalmak istiyor 5 m € teklifi bulamadı başka yerlerde herhalde

Taraftara kalacağı yönünde umut verip daha da bastırmalarını istiyor

Yönetime değil, Albers'e değil ilk adama, yani 10'a sordum 5 dakika önce telefonda. "Bu benim için büyük bir ümit. Kalacağım" diyor.

"Senin kalmanı taraftar çok istedi. Seninle birlikte savaştılar. Ne düşünüyorsun?" dedim. 2 kelime cevap verdi gülerek: FENER AĞLAMA!

Selman ne yalanci adamsin lan :D

Bence Feghouli kesin gelecek. Zaten gelmezse veya ona benzer bir sağ açık gelmezse Sneijder'in kalmasının bir anlamı olmaz.

Belhanda - Sneijder - Feghouli. Olur ön taraf.
Yalnız bu kurguda orta saha sağlam olmalı yoksa zor.

Bence Belhanda Bruma'dan eksik yapmaz savunmayı. Feghouli zaten savunma yardımı üst düzey adam.

Tabi mutlaka sağlam ortasahalar almak gerek ama çok da korkmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt