Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feoguli gelmzrse ortalık fena karışacak gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değilde orta sahaya sadece 1 oyuncu transfer edilir, tolgayı değilde selçuku oynatırsa tudor, çok pis söverim kendisine

Bence böyle de değil durum. Şu ana kadar gelen 3 oyuncunun hiçbiri Tudor'un kendi listesinden değil. Hepsi zaten bir süredir uğraştığımız adamlar. Belhanda ile geçen sene de temasta bulunmuşlar. Belhanda transferinin bütün eksiklerden önce apar topar getirilmesinin sebebi Tudor'dan çok yönetimin Sneijder'e baskı yapmaya çalışması ve taraftarı da bir nebze olsun rahatlatmaktı Sneijder giderse de 10 numaramız var diye. Ama tutmamış görünüyor. Taraftar fena halde saahip çıktı.

Hala büyük belirsizlik var. Sneijder bugün yaptıklarıyla eğer kalmıyorsa yönetimi fena halde topa koymuş oldu. Hoş eğer öyleyse kendi açısından da iyi birşey yapmamış olur bana göre.
Ya zaten Tudorun listesi diye birşey yok Cenk ve Tudor oturup eksik mevkilere ihtiyaç olan özellikler belirliyorlar( agresif oyun kuran stoper,iki yönlü orta saha vs) bu rapor Scoutlara teslim ediliyor araştırma yapılıyor gelen isimler arasından sıralama yapılıyor ve görüşmelere başlanıyor gerisi Cenk Ergünün işi. Wesley gitse ve Belhanda daha sonra alınsa taraftar tepkisi yine aynı olurdu belki bilmiyorum ama olan Belhandaya olacak 4-2-3-1in solunda etkili olacağını düşünmüyorum

Wesley-Sne%C4%B1jder-galibiyet-sonras%C4%B1-sevinirken-o%C4%9Flu-Xess-Xava-1.jpg

Eskiden kanat oyuncuları daha iyi orta açıyordu.Hatta tüm oyuncularda ortaları iyidi.

Şimdiki futbolda içe kat eden forvet kanatlar yüzünden orta açmalar azaldı.

YouTube
Ben buna kismen katilmiyorum, artik gunumuz futbolunda sag ve sol bekler orta aciyor. Yani bir degisimden bahsedebiliriz. Eskiden senin dedigin gibi sag ve sol aciklarin gorevi calim atip, son cizgiye varmadan orta acmak idi. Simdi bu tarz oyuncular olmadigi icin, veya kullanilmadigi icin bu gorevi sag ve sol bekler ustleniyor. O yuzden beklerin orta acabilmesi lazim, ve takima ofansif oyununda destek olmalari gerek.

Eskiden kanat oyuncuları daha iyi orta açıyordu.Hatta tüm oyuncularda ortaları iyidi.

Şimdiki futbolda içe kat eden forvet kanatlar yüzünden orta açmalar azaldı.

YouTube
Bu sene bjk en az 20 golü quaresmanın rastgele içeri kesip ortalığı karıştırması veya iyi kesmesi sonucu buldu

IMG_1051.webp

Bruma bey napiyorsunuz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bugün Galatasarayin tarihi günlerinden biri Semih, cenk gidiyor Sneijder kalıyor daha ne olsun be

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder kalırsa gelmez diye düşünenler var ama alakası yok

Belhanda-Sneijder-Feghouli olur yani yine her türlü şart Feghouli

Sneijder'in kalsa da gitse de bize 1 tane sağ kanat oyuncusu şart. Hatta şu ana Feghouli transferi daha da bir şart oldu.

Sol tarafta Garry ve Belhanda işimizi görür ama sağ kanat sıkıntı şu an.

Feghouli şart. Hatta Sinan giderse bir adam daha alınabilir.

Belhanda 8 numara oynar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt