Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence daha da şart oldu.
Herkes yanlış anladığına göre benim postumda sıkıntı var;
Feghouli gelmesin demek istemedim. Eğer wesin gitmesine bağlıysa gelmesi ve wes kaldı diye vazgeçeceklerse vazgeçsinler demek istedim.
Yoksa en az 6 transfer şart elbette ki biri de sağ kanat. Bir de sinan giderse bomboş olur.

Feghouli'nin geldiğini farz sayarsak

------------Gomis---------
Belhanda-Sino-Feghouli

Şu hücüm hattına Fener ya da BJK'nin 11'deki stoper ve liberolardan bir tane koy UEFA'da bile zirveye oynarsın.

Kjaer-Skrtel
Marcelo-Pepe

Topal hatta Josef
Atiba

Günün güzelliğine bakar misin? ������������

Cavanda gönderiliyor, kadro dışı kaldı.
Semih Kaya gönderildi.
Cenk Gönen veda etti.
Wesley Sneijder takımda kaldı.

Bide Selçuk lazio söylentiler var.

GSC Mobile App

hqdefault.jpg

Günün verdiği huzur şu fotoğrafın verdiği huzura çok yakın.

Şart bencede, ama wes kaldı diye almayabilirler demek istedim. pozisyonları farklı ama feg in gelişi wes e bağlı derlerde vazgeçerlerse de vazgeçsinler.
Yonetime gram guvenmiyorum zaten o bakimdan bu sekilde hareket edebilir senin dedigin gibi. Ama umarim takimin ne kadar zayif oldugunu goruyorlardir, hala minimum 5-6 oyuncu daha lazim bu takima.

madem öyle belhandayı nice e kiralayalım solda işimize yaramaz garry rodriges oynar orda yada kon10 gelir bilmiyorum.

Aykut Kocaman yönetime gönderilmesi kesin olan futbolcuları sundu; Ozan Tufan‚ Alper Potuk‚ Wiel‚ İsmail Köybaşı‚ Roman‚ Aatif. (NTVSPOR)
Ben olsam alper ile selçuk vasıfsızını takaslarım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olumsuz bakmak istemiyorum ama bunlar heralde Feghouliyi alamadı ve ondan Sneijder kaldı. Şimdi Sneijder kaldı, bu yüzden vazgeçtik diye yalan servis ederler.

fegouli bence olumsuz olunca yönetim snijderi takımda tutma kararı aldı taraftardan gelecek tepkilerden dolayı ben öle düşünüyorum

Ben olsam alper ile selçuk vasıfsızını takaslarım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir çöpü gönderip, bir başka çöpü almaya ne gerek var. şu anda alınabilecek tek Türk oyuncu var oda cengiz, bunun dışındakilere mümkünse uzak dursun.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Voleybol maçından sonra Galatasaray - Juventus maçı yayınlanacak TRT Spor'da.

Allahımmmm gollllllllll

feghouliyi herhalde alamadık ondan sneijder kaldı.

Hürriyet'e göre Sneijder'in durumunda olumlu manada bir gelişme yok. Yönetim Wes'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları hayretle izliyormuş. İş iyice sarpa saracak bu gidişle.

feghouli herhalde olumsuz oldu sneijder ondan mı kaldı ki?

feghouli yi alamadık sanki o yüzden ihtiyar portakal kaldı......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt