Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse az kaldi sonunda futbol izlemeyi de birakip yeniden diger hobim muzisyenlige donerim bende,bu kadar comarin oldugu ne ulkeden ,ne takimdan, ne isten,ne güçten hayir gelmez twitter a giriyorum küfür,instagrama giriyorum küfür,facebook u kapatali 1 yil oldu hayir imkanim olsa ulkeyi terk edeceğim cocuklari alip ama yok o derece bıktırdı ülkenin her yerine,konusuna sirayet etmis olan linc politikasi ve bölünmüşlük. Cehalet diz boyu,sonra vay efendim elin ispanya orta sıra takimina gitmismis te neden biz almamışmışız,neden karısı istememiş mis,zaten iki.dk. sosyal medyayi kontrol etseler birak calismayi turistik seyahate gelmeyecekler.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

türk milletin genel sorunu ikiye bölünmek.

Aziz kulübün basina gecse bu kadar kaos yasattiramazdi bize 2 sene de.

Nasil beceriyorlar aklim almiyor. Resmen hainlik 2 senedir yaptiklari, yali surat ve haramilerinin her adimlari skandal ile sonuclaniyor.

twitterda herkesten önce adam sneijderi takip etmis

demekki bizde wes var diye herifi kandirdilar

geldi ki wes gidecek sende 10 numarasin dedi bazi üc kagitci hainler belli ki
Adam wesley gibi bir oyuncuyla oynayacagim için çok mutluyum falan dedi zaten
Adamı astilar kestiler beyinsiz kitle.. allah islah etsin en büyük dusmanimiz icimizde malesef

10 gündür yazıyorum buraya bu olay yönetimin suçu. İllada göndermek mi istiyorsun konuş adamla sezon bitmeden kendine kulüp bul de gönder iş uzamasın buraya. Faydalanmak mı istiyorsun zaten kalmış bir yıl zamanında çağır kampa gelsin. Gelmiyorsa kes cezasını elinde koz olsun.

Zaten aklı bir karış havada olan taraftarın geldiği noktaya bak. Nasıl bir beyin şu işi şu raddeye getirebilir. Yok arkadaş ben anlamıyorum bu adamlar nasıl otel sahibi oluyorlar nasıl insan yönetiyorlar cidden anlamıyorum...

adam akilli bir baskan olsa simdi coktan gstvye cikip sorunu cözmüstü
ama onun da isine geliyor iste böyle kaos ortam

Belhanda ben 10 alicam demiyor ki
Yönetim ben Sneijder'i yollayacam diyor ayrılmasi icin toplantılar yapıyor yeni 10 numaramda sensin diyor napsin adam.
Bilmiyor ki olayın ciddiyetini, Sneijder'in meselesini adamin geleli 1 2 hafta olmuş daha sanki icimizden birisi gibi bakmayalim

Aptallık tabi ki yönetimin zaten, bir yönetim ne yapmamalı adamlar ders olarak gösteriyor ama adam ayrılmamış yani sorun o. Sneijder giderse 10 numarayı alırım demesi de yanlıştı geniş çerçeveden bakmak gerek. Sneijder'i de psikolojik olarak geriyorsun durduk yere, taraftarları da karşına alıyorsun. Sorun biraz cehalet bence ama neyse. Futbolcuların çoğunda böyle ince şeyleri düşünecek kapasite olmuyor zaten mahalleden çıkma ilkokul mezunu herifler.

twitterda herkesten önce adam sneijderi takip etmis

demekki bizde wes var diye herifi kandirdilar

geldi ki wes gidecek sende 10 numarasin dedi bazi üc kagitci hainler belli ki

Tabiki öyle. Daha nce de söyledim. Sneijder geldikten sonra yapılan transfelerin hemen hepsini ikna ederken bak bizde Sneijder oynuyor demişlerdir. Sneijder'i birtek bizim taraftarın bir kısmı küçümsüyor ama adam marka.

Son 10 sayfayı okuyayım dedim ruhum karardı yemin ediyorum..Transferin de tadı kalmadı..Bu yönetim ve Tudor Melo-Riera olayını yaşasalar ne yaparlardı acaba..

Yönetimden birisi niye Belhanda ya bu tarz da birşey söylemedi:

"Bak evlat... Durumlar şu anda çok karışık. Sana 10 Numarayı verirsek taraftarın belli bir kısmı sana negatif tavir gösterir. Sneijder mevzuatı netlik kazansın...forma numarasını görüşürüz."

Bu kadar zor mu...

GSC App VIP Edition 1.0 ™

harzoid tanman nazif üclüsüne dursun eklenince felaket kacinilmaz oldu

serdar ahmet tolga selcuk yasin sinan erenle zaten 7 tane ideal yedek yerli var. yerli kaleci etti 8 iki de yerli bek eklesen 10 tane ediyor hic öyle semih kaya mehmet güven necip uysal gibi sirf yerli diye kadroda bulunmasi gereken adam yok. uefaya verilecek listede 2 adam eksik verirsin olur biter alt yapidan yetismis ve bizde oynayabilecek (daha dogrusu alabilecegimiz) kim var ki suan? kimse yok

Yerliler: Serdar'ı ilk 11'e yaz bu sene. Ahmet, Koray, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan, Eren, Emre Taşdemir, Ömer Ali, Kaleci, 3 de altyapıdan topçu koy.

Yabancılar: Muslera, Sağ bek, Sol bek, Maicon, Orta Saha, Orta Saha, Gary, Wesley, Belhanda, Gomis, 3. forvet ucuzundan scout transferi

25 kişilik mis gibi kadro. Wesley kalıyorsa Belhanda kanat oynar, yabancı kanata da gerek yok. 2 tane Orta saha elzem.

Aptallık tabi ki yönetimin zaten, bir yönetim ne yapmamalı adamlar ders olarak gösteriyor ama adam ayrılmamış yani sorun o. Sneijder giderse 10 numarayı alırım demesi de yanlıştı geniş çerçeveden bakmak gerek. Sneijder'i de psikolojik olarak geriyorsun durduk yere, taraftarları da karşına alıyorsun. Sorun biraz cehalet bence ama neyse. Futbolcuların çoğunda böyle ince şeyleri düşünecek kapasite olmuyor zaten mahalleden çıkma ilkokul mezunu herifler.
katı düşünme renktas Sneijder "giderse" 10 numarayi alirim cümlesinde kötü birsey yok bence
Sneijder'e olan saygisini toplantida falan gösterdi zaten ki bu oyuncuya zamaninda Ben Arfa' mi sen mi diye sorulmuştu oda benimle onu kiyaslamayin o bir dünya yıldızı falan demişti doğru hatirliyorsam. Yani egolu, cirkef bir oyuncu değil Belhanda. Çok karakterli bi kişilik o yüzden destek vermeliyiz adamin suçu yok buna eminim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetimden birisi niye Belhanda ya niye bu tarz da birşey söylemedi:

"Bak evlat... Durumlar şu anda çok karışık. Sana 10 Numarayı verirsek taraftarın belli bir kısmı sana negatif tavir gösterir. Sneijder mevzuatı netlik kazansın...forma numarasını görüşürüz."

Bu kadar zor mu...

ben o numara ona verilmeden yazdim büyük hata olur diye.
hele snedijer gitmemisken.

Ayrılmamış adamın formasını almak gavatlıktır, istediğiniz kadar eleştirin beyler. Sadece Belhanda değil hiçbir futbolcu küfürü haketmiyor ama yönetim verse bile Belhanda'nın o formayı Sneijder ayrılmadan alması saygısızlıktır bu kadar net. Yönetim ve Tudor bu konuda çok suçlu ama Belhanda'da suçlu. O zaman eleştirileri alacaksın üstüne sen insansın da 5 senedir galatasarayda forma giyen adam insan değil mi? Adam olsan önce herifin
psikolojisini düşünürsün tamamen ayrılmadan almayayım dersin zaten. Sneijder'de muhtemelen

kinlenmiştir zaten.

Belhanda en başta niye almadı o zaman 10'u ? Maicon ve Gomis'in açıklanırken onun açıklanmadı,neden ? Madem Sneijder'i düşünmüyordu en başta alırdı 10'u ?

Yönetim de, Sneijder savaşında bu "forma numara olayı" ile Belhanda yı resmen taraftarın önüne attılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt