Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole gibi yapacaklarsa hiç yapmasınlar, adam geldiğinden beri otoban oldu hele fener maçlarını söylemiyorum bile 2 senedir yenilen tüm gollerde net hatası var :D

İlk sene gerçekten iyiydi o zamanki yorumlarada bakabilirsin yeni Abidal falan diyordu millet. Telles'ten önde görüyordu çoğu kişi. Maliyetine göre iyi topçu geçen sene cidden kötüydü ama geçen seneyi baz almamak gerek antreman yapmadık, ciddiyet yoktu, takımın amacı kalmadı falan bir sürü şey vardı. Bütün takım batırdı geçen sene.

İlk sene gerçekten iyiydi o zamanki yorumlarada bakabilirsin yeni Abidal falan diyordu millet. Telles'ten önde görüyordu çoğu kişi. Maliyetine göre iyi topçu geçen sene cidden kötüydü ama geçen seneyi baz almamak gerek antreman yapmadık, ciddiyet yoktu, takımın amacı kalmadı falan bir sürü şey vardı. Bütün takım batırdı geçen sene.

bildigin abartma modunda olan taraftarimiz.
2 ligten fazla bi kapasitesi yok.

Paylasildimi bilmiyorum;

DET5XX-XoAEKgs1.jpg:large

kriz yönetimi, mümkün olan en kısa zamanda karar verme yetisidir, risk almak demektir.. Bir yönetici veya patron bu zamanda belli olur, insan idare edebilme sanatıdır biraz da.. Şimdi bakıyoruz bunlardan hangisini yapabildi bu yönetim.. Şu Belhanda'ya küfür edebilecek densizliğe kadar getirdi taraftarı, yarın bitmelidir konu artık başka çaresi yok.. Çok büyük zarar gördük son üç haftadır :(

kriz yönetimi, mümkün olan en kısa zamanda karar verme yetisidir, risk almak demektir.. Bir yönetici veya patron bu zamanda belli olur, insan idare edebilme sanatıdır biraz da.. Şimdi bakıyoruz bunlardan hangisini yapabildi bu yönetim.. Şu Belhanda'ya küfür edebilecek densizliğe kadar getirdi taraftarı, yarın bitmelidir konu artık başka çaresi yok.. Çok büyük zarar gördük son üç haftadır :(
Belhandayı keşke geldiği gibi gönderebilsek adam instagramı kapattığına göre bu saatten sonra verim alamayız

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakemler geçen sene en az 10 puanımıza engel oldu..Bu sene en önemli konu bu bence

West Ham United, 10 milyon euroya Osmanlıspor'dan Badou Ndiaye kadrosuna kattı.[Mirror]

???

Sevilla Mariano'yu satmak zorunda kalabilirmiş ab dışı oyuncular transfer etmişler yer açmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt