Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 senedir top oynamayan oyuncu uzak dursun

en son tioteyi getirdik saglik kontrolünden gecememisti rahmetli :(
1-2 sene önce mi ne izlemiştim ismi geçiyordu gene bizle, ben pek beğenmem debuchy'i, taraftarida sevmiyor onu wenger tutuyor senelerdir. Forumda vardi isteyeni, pek bilgi sahibi değilim kısır bir bek göze batmıyor maçlarda ofansif anlamda.

simdi middle-class 2 orta saha almaya kalksan 5er milyondan 10 milyonun gider sadece bonservise

bu oyuncularin ücretlerini biz karsilayacak durumdayiz. (lem imb) imbulada belki satin alma opsiyonu olur 15 falan ama leminada olmaz

kiralama bedelleri tas catlasa 3 milyon tutar toplamda.

simdi bekler stoper ve sag kanat cok kötü durumdayken her mevkiye oyuncuyu direkt olarak satin alamazsin

kademe kademe gideceksin. suan wesin kaldigini hesaba katarsak 6 eksik var ilk 11de.

feghouli kesin. lami cimi yok 2 bek mecburen alacaklar cavanda tarik sarbi falan gitmis oyuncu kalmamis.

e nevzat imbula lemina ikisi birden gerekli diyor bunlar olmasa da orta sahaya 2 oyuncu alacaklar

geriye bi tek stoper kaliyor bukadar mevkiyi kaliteli oyuncularla doldurduktan sonra son günlere dogru o hamle gelebilir

kiralik sürpriz bir oyuncu bulabiliriz ama önce su acil ihtiyaclar halledilmeli

tolga cigerciye ödenen bonservise 1 sene icin 2 tane tas gibi orta saha kiralarsin , galatasarayda ilk 11 garantisi, avrupa ligi ve sampiyonluk mücadelesi. oynamayan oyuncular icin daha iyi bir lig bulamazlar.

Son düzenleme:
tahminimce de jong-donk gider diye düşünüyorum ve 2 ortasaha gelir bence.
Balta-semih gidiyor gibi 1 stoper belki...(denayer falan olabilir bir anda.)

Forvet için bi kiralik transfer bekliyorum elimizdeki forvet tiplerinden farklı yaratıcı bir forvet... ama tudor genelde top taşıyan, pivot gibi santrforlar kullaniyor..

2 bek kesinlikle gelecektir..
1tane yedek Türk kaleci ile birlikte

2 bek
1 gk
1 forvet
2 ortasaha
Ve feghouli ile kapatiriz dönemi... sürpriz olmassa.

tahminimce de jong-donk gider diye düşünüyorum ve 2 ortasaha gelir bence.
Balta-semih gidiyor gibi 1 stoper belki...(denayer falan olabilir bir anda.)

Forvet için bi kiralik transfer bekliyorum elimizdeki forvet tiplerinden farklı yaratıcı bir forvet... ama tudor genelde top taşıyan, pivot gibi santrforlar kullaniyor..

2 bek kesinlikle gelecektir..
1tane yedek Türk kaleci ile birlikte

2 bek
1 gk
1 forvet
2 ortasaha
Ve feghouli ile kapatiriz dönemi... sürpriz olmassa.
7 transfer olacak iddialarina da uyuyor sayi olarak
Böyle olur yani

Feguli-Sağlam orta saha-Sağlam Bek ile Tudorun tempolu futbolu iyi gider. Maçlarda eğleniriz.

7a54d27b6156c14317378045f9783521.jpg

Iyi geceler

İmbula - Lemina orta saha olursa ligi filan oynamaya gerek yok, direk 3'lü kupayı versinler sonra ki sezona geçelim :D :D

Bunun için sağlam defans, yani maicon gibi biri daha ve sağlam ortaha saha lazım renktaş :D Olursa muhteşem olur ama.
çok cigerli bekler kaliteli bekler şart
Belhandayi solda işe yarar kilabilmek için
Ortasahadaki kaliteyi saymiyorum bile :D
Selçuk oynarsa basarisiz olmasi kesin ama

çok cigerli bekler kaliteli bekler şart
Belhandayi solda işe yarar kilabilmek için
Ortasahadaki kaliteyi saymiyorum bile :D
Selçuk oynarsa basarisiz olmasi kesin ama

Tudor selçuğu oynatmaz, selçuk ile tudorun sistemi işlemez. Umarım her şey bizim için iyi olur renktaş.

imbula leminayi alsinlar bek almaslarda kabulum bi sekil linnes carole idare ederiz.
nasilsa rakip orta sahayi gecemez :D

parayi bassinlar bunlara iste.
seneyede beklere kaliteli adam aliriz.

-----------Gomis
Belhanda Sneijder Feghouli
-------Imbula Lemina

İyi geceler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fegoulinin West Hamdan alacağı imza parası meselesi çözülemediği için transferden vazgeçildi gibi bir haber çıkacak diye hissediyorum umarım olmaz. Feghouli büyük transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt