- 27 Ocak 2010
- 139.349
- 105.675
- 5.648
bu iki transfer sonuçlanırsa soyunur musunuz?
Lemina için belki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu iki transfer sonuçlanırsa soyunur musunuz?
dünyanın en hakli isyani aahahah
sabri semih chedjou balta
başka neler istediniz dualarınız da, anlatın da ona göre heyecanlanalım
bu formadan bende var
bu formadan bende var![]()

Belhanda'nın fm17 profilini de atın bi zahmet bu adamdam 8 numara olur mu bi bakalım
Yorumumu sabirla okudugun icin tesekkurler. Kisaca on yargili olmayalim demek istiyorum, simdi FM oynarmisin hic bilmiyorum ama onlarin data-base'i cok guvenilir bir kaynak oyuncularin 80-90% kismi icin. Sirf Brezilya ligini acip bir baksan mesela, 23 yaslarinda olan cok yetenekli adamlar bulunabiliyor. Iyi arayip taramak lazim. Bunlar benim icin scout transferi olarak gecer menajerler onermedigi surece. Zaten suanki transfer doneminde mutlaka en az 2 tane 20-24 yas arasi oyuncu almaliyiz, hem takimin genel yas ortalamasini dusurmek icin hem de ileriye donuk satma imkanini elinde tutabilmek icin. Tempolu ve hizli bir oyunu ancak genc oyuncularla oynayabiliriz.Güzel özetlemissin olayi okumasi güzel sözler kullanmissin öncelikle bu konuda tebrik ediyorum ne demek istedigini simdi anladim. Ben sahsen mesela ne kadar katki verecegini tahmin edecegimiz oyunculardan yanayim. Delaney örnegi verdim çok Ama Cok uygun bir fiyata alabilirdik almadik. Adam bremende Hattrick yaptigi maçlar oldu mesela. Veya Ayew Transferini kaçirdik oda taninmis bir isim ve ne kadar katki saglayabilecegini tahmin edebiliyorduk. Carole geldi Linnes geldi bunlari mesela Scout hamlesi olarak aldik. Bu oyunculari bugün satsak bir damla göz yasi dökmem. Telles ve Bruma disinda yaptigimiz Scout transferlerin hemen hemen hepsi çöpe yatirim olarak nitelendirebiliriz. William gelse kizmam Ama direk 5 milyonda yatirmam. Bir sezon kirala Madde koydur. Öyle memnun olurum.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Marianoİsmi geçen sağ beklerden bir tercih sıralaması yapın bakalım:
Mariano
Kaderabek
Corchia
Lichsteiner
Younes Belhanda @ynsbelhanda
Hi everyone. My insta account has been hijacked. I prefer start from scratch with a new one: https://www.instagram.com/ynsbelhandaofficial/ …
Lemina tam Zenci degil yalnizLemina için belki.
Sneijder hacklemistirYounes Belhanda @ynsbelhanda
Hi everyone. My insta account has been hijacked. I prefer start from scratch with a new one: https://www.instagram.com/ynsbelhandaofficial/ …