Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
josef iyi oyuncu ve begeniyorum demiş.ben ona takıldım

Desin ya sorun degil, daha önemli olan adam Souza ve Topal'in nasil oyuncu olduklarini güzelce özetlemis.

Ikisi de kazma vari adamlar Souza biraz daha teknik. 3-4'e alinsa bence de iyi transfer olurdu Fener icin Souza ama 8 Milyon edecek bir adam degil asla.

Simdi asil soru

Emre Utkucan mi Alper Öcal mi

Biri begendi ve onerdi, digeri vasat diyor

Ujfa'nın takımdan bir iki yerli oyuncu daha aldırmasını temenni ediyoruz, adamı üç beş atın adettendir, yeter ki eldekileri temizleyelim.

yaglı surat taraftarı öyle manyak bir hale soktu ki neredeyse josef gibi dümdüz biz takozu keşke bizde olsa diyecek hale geldik

bizim bu enkazı düzeltmemiz bakalım kac yılı alacak

Okunani anlamakta da fayda var acikcasi, kimse Josef'e teknik oyuncu demiyor. TOPAL'a göre teknik diyor.

Topal odun gibi herif sonucta. Niye uzattiniz bu kadar yahu, kimsenin Souza'yi begendigi yok.

Son düzenleme:
@alperocal

Josef Souza iyi oyuncudur, beğenirim ama Topal varken, hele de o paraya ultra gereksiz transfer.

Souza azıcık daha teknik, ofansif Topal'a göre. Topal azıcık daha sert, defansif ama fark yaratacak kadar değil. Aranguiz alınır o paraya.

Sao Paulo merkez oyuncusunda markadır, güvenilir, Avrupai oynarlar, kültürü bu ama kazıklanırsın. Kaka ucuza gittikten sonra akıllandılar.

bu adama mı guvenecez şimdi arao için:red:

adam %100 hakli cikmis

arao cöp arkadaslar g.o

nevzat dün gece lemin imbula sart dedi.
bu yüzden onlardan biri olacak diyorum.

Herif Josef, Topal'dan azıcık daha teknik demiş Josef teknik dememiş. Monitörü ters mi tutuyorsunuz anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt