- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.285
- 5.998
ALF denen kolpaciyi paylasmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hee feguliiiiii
Yarın kimle maçımız var, zenit iptal olmuş, macaristan takımı falan diyorlardı. İzleyebilecek miyiz maçı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben 1 saat uyuyacam,sonra goruşuruk
Bu dedigin bir nevi dogru ama etkisi o kadar büyük degil. En büyük sorun orta saha. Orta sahamiz adam karsilamiyor, yol gecen hani gibi ayni. Yürüyerek yol kat ediyorlar.
Bu yüzden de dinamik daha dogrusu direncli ve ikili mücadele kazanan rakibi karsilayan adamlara ihtiyacimiz var mutlaka. Selcuk refakatci gibi yaninda kosuyor rakibin. Tolga adam karsilamaya calisiyor ama oyun kurmaya sira geldi mi beyin error veriyor kazma oldugu icin. Bize tempolu ve güclü bir adam lazim orta sahaya ideal olarak 2 adam ama bir adam alirlarsa öpüp basimizin üstüne koyalim derim ben.
Ben hala orta sahaya yine De Jong-Tolga ayarinda bir adamin alinacagini düsünüyorum maalesef. Hele hele bir de Feghouli alinirsa oraya da bayagi para akacak.
En elzem olan transferi ilk olarak yapmayip yine sona birakacaklar 3 senedir oldugu gibi en cok da buna kiziyorum.
Ben dediklerinin hepsine katılıyorum söylüyorum da zaten bizim orta sahamız ve defansımız kötü. Ancak çok gol attığı ve görevini yaptığını düşündüğümüz hücum oyuncularımız o kadar iyi değildi, kesinlikle orda da revizyon şarttı bana göre.
Podolski, Bruma, Sneijder baskı yapmıyor topu kaptırınca dünya umurunda değil. E zaten dediğin gibi orta saha, defans da yok. 40 gol az bile yedik bu anlayışla.
Forumda Gomis - Belhanda - Feghouli hücum hattıyla zayıfladık anlayışı var ona katılmıyorum. Feghouli'nin defansa yardımı çok iyi. Belhanda da çok iyi olmasa da fena değil. Bir de Garry var o zaten geliyor geriye. Hücum oynamak gol atmaktan ibaret değil onu anlatmaya çalışıyorum sadece.
Valla diğer transferlerde de buna benzer şeyler oldu fake dediniz geldiler. O yüzden kesin konuşmayın diyorum. Bir de Gomis, Belhanda ve Maicon kadar geçti adı Feghouli'nin ben olacak diye düşünüyorum.
Alan kapatma, pozisyon alma, alan markajı istatistiklerini de gönderin bir zahmet. Gerçi onları istatistik göstermez , oyuncuyu izlemek lazım...Belhanda'nın top kapma istatistiklerine bakmanız her şeyi açıklayacaktır. Grafiği bulamadım bulursam yollarım.