- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
ben arfa 2010 yazında gelecekken bi ana avrat sövmediginiz kaldı,şimdi yana yakıla istiyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli geldi miiFeghouli belhanda benarfa
Gomis
Vay anasini))
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Boşa anlatıyorsun kardes wes bunların ruhunu yemiş ne diyorlar ne demek istiyorlar belli degil. Neymiş hagi den sonra ki tek 10 numaraymış. 4 yıl boyunca 3 maçtan başka bir argümanları yok hagi oynadığı maçların yarısına etki etmiş çeyreğinde de mucizeler yaratmış bir adam wes ismi olup cismi zaman zaman gözükmüş bir futbolcumuzdu bize verdiğinin karşılığını fazlasıyla ödedik ve günümüz futbolunda artık yeri yok. Olsa millet kapımızda yatardı zaten.İyice saçmalamaya başladın Ömer kardeşim. FT ci demek istediğini anlıyorum tabi de bunu dediğin adam herkes taparken FT' i eleştirdiği için linç edilen (Hala da hazzetmem) ayrılık sürecinde net olarak Aysal' dan yana tavır koymuş, bu uğurda Adem kardeşimize karşı yürek tüketmiş biri; vaktin varsa eski mesajları bir irdele istersen; dediğim gibiyse özür borçlanırsın ha!...
Sahi sen ne zamandan beri Aysal' ın borusunu öttürenlerin elebaşısı oldun, öyle bilmiyordum, şaşırdım doğrusu...
ElNenyFas-Tunus-Cezayir tamam geriye Mısırlı bir orta saha varsa bakının beyler
Zahmet olmuş ağalaraG.Saray'da geleceği resmiyet kazanamayan Sneijder, bugün kadro dışı bırakılan De Jong ve Hakan ile birlikte Florya'da antrenmana çıktı
ali naci
Sen 4-2-3-1 diye düşünmüşsün ama ben de Belhanda'ya yer bulamıyorum. O formasyonun sol kanadında Belhanda'nin etkili olacağını sanmam. Belhanda'yi ya 4-3-3'te üçlünün solu ya da 4-2-3-1'de forvet arkası kullanmak gerek.Oynamaz. Fegh ile Belhanda'nin yerini degistir daha iyi.
Hatta bana sorarsan
X-X
Fegh-HBA-Belhanda daha iyi
Tercihim ise
X-X
HBA-Wes-Belhanda olurdu
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ali naci küçük @nkucukk 1 hr1 hour agoDaha fazla
G.Saray'da geleceği resmiyet kazanamayan Sneijder, bugün kadro dışı bırakılan De Jong ve Hakan ile birlikte Florya'da antrenmana çıktı.
Balta nasıl kulüp bulamadı hala
Nice'de çoğunlukla sol tarafta oynadı ve almaya bütçeleri yetmedi. Bunu göz önünde bulundurarak solda etkili olabileceğini düşünüyorum. (Seyretmedim)Sen 4-2-3-1 diye düşünmüşsün ama ben de Belhanda'ya yer bulamıyorum. O formasyonun sol kanadında Belhanda'nin etkili olacağını sanmam.
Oho melihse tamam geç haberi ondan hayır gelmez ?
O zaman nedir bu nefretin (eleştiri değil çünkü bu artık. aklı baında insanın sorması gereken sorular o gidiyorsa bunalr hangi teknik ve moral sebeplerle geliyor olmalı) kaynağı?
Duyumcu modumuz
O zaman soru isareti idi sonra kendini tekrar kanitladiben arfa 2010 yazında gelecekken bi ana avrat sövmediginiz kaldı,şimdi yana yakıla istiyonuz
ben arfa 2010 yazında gelecekken bi ana avrat sövmediginiz kaldı,şimdi yana yakıla istiyonuz
Duyumcu modumuz
2010 değil biraz daha ileri zamandı. başkan ünal aysal'dı hoca terim'di. wesley ve drogba' yı alıp robben..di maria için acabamı diyorduk... en önemlisi camia ve taraftar dursun özbek ile tanışmamıştı....