Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben arfa 2010 yazında gelecekken bi ana avrat sövmediginiz kaldı,şimdi yana yakıla istiyonuz

İyice saçmalamaya başladın Ömer kardeşim. FT ci demek istediğini anlıyorum tabi de bunu dediğin adam herkes taparken FT' i eleştirdiği için linç edilen (Hala da hazzetmem) ayrılık sürecinde net olarak Aysal' dan yana tavır koymuş, bu uğurda Adem kardeşimize karşı yürek tüketmiş biri; vaktin varsa eski mesajları bir irdele istersen; dediğim gibiyse özür borçlanırsın ha!...

Sahi sen ne zamandan beri Aysal' ın borusunu öttürenlerin elebaşısı oldun, öyle bilmiyordum, şaşırdım doğrusu...
Boşa anlatıyorsun kardes wes bunların ruhunu yemiş ne diyorlar ne demek istiyorlar belli degil. Neymiş hagi den sonra ki tek 10 numaraymış. 4 yıl boyunca 3 maçtan başka bir argümanları yok hagi oynadığı maçların yarısına etki etmiş çeyreğinde de mucizeler yaratmış bir adam wes ismi olup cismi zaman zaman gözükmüş bir futbolcumuzdu bize verdiğinin karşılığını fazlasıyla ödedik ve günümüz futbolunda artık yeri yok. Olsa millet kapımızda yatardı zaten.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feguli hayırlı olsun, bence Ben Arfa lüx. Belhanda&Feguli gelmişken artık orta saha ve bekleri almamız lazım

Bırakın simdi Ben Arfa'yı, feghouli gelirse bile büyük iş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynamaz. Fegh ile Belhanda'nin yerini degistir daha iyi.

Hatta bana sorarsan
X-X
Fegh-HBA-Belhanda daha iyi

Tercihim ise
X-X
HBA-Wes-Belhanda olurdu

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen 4-2-3-1 diye düşünmüşsün ama ben de Belhanda'ya yer bulamıyorum. O formasyonun sol kanadında Belhanda'nin etkili olacağını sanmam. Belhanda'yi ya 4-3-3'te üçlünün solu ya da 4-2-3-1'de forvet arkası kullanmak gerek.

Son düzenleme:
Sen 4-2-3-1 diye düşünmüşsün ama ben de Belhanda'ya yer bulamıyorum. O formasyonun sol kanadında Belhanda'nin etkili olacağını sanmam.
Nice'de çoğunlukla sol tarafta oynadı ve almaya bütçeleri yetmedi. Bunu göz önünde bulundurarak solda etkili olabileceğini düşünüyorum. (Seyretmedim)

Ancak Feghouli'yi yeteri kadar seyrettim ve orta sahada verimli olma ihtimali çok çok az. Dediğim gibi, yazmış olduğun kadroda Belhanda'yı orta sahaya çekip Feghouli'yi sol kanada yazsan daha etkili bi takım olur.

O zaman nedir bu nefretin (eleştiri değil çünkü bu artık. aklı baında insanın sorması gereken sorular o gidiyorsa bunalr hangi teknik ve moral sebeplerle geliyor olmalı) kaynağı?

Nefret etmediğimi sana ispatlamanın yolu ne ola ki?...Şu an itibariyle Ben Arfa' nın daha faydalı olacağını düşünmek kusur mudur yani?...Ta FT e kadar uzandın hiç alakam olmadığını biliyor olman gerektiği halde...

Şikayet ettiği Tudor' un ağır idmanları sayesinde fiziğini bir ölçüde düzeltebilmiş olduğunu kim inkar edebilir?. Ona rağmen kuyusunu kazmaya çalışmasının sebebi, Kulübü çiftlik gibi kullanmaya devam etmek istemesi olabilir mi acaba?...

Olmaz da yarın Sneijder çıkıp ''Evet, Tudor' u göndermek için takımı örgütledim, De Jong benim desteğimle '25 kişi gitmez, bir kişi gider' diyebildi'' dese bile ''Kulübün iyiliği için yapmış, çapsız Tutor' dan bizi kurtarmak istemiş işte!'' diye efsane uydurabilecek kişilerden aldığın like lar (Neye lazımsa?) içine sinecek mi?...

Uzatmak istemiyorum. Cevap da yazma boşver, öylece kalsın...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben arfa 2010 yazında gelecekken bi ana avrat sövmediginiz kaldı,şimdi yana yakıla istiyonuz

2010 değil biraz daha ileri zamandı. başkan ünal aysal'dı hoca terim'di. wesley ve drogba' yı alıp robben..di maria için acabamı diyorduk... en önemlisi camia ve taraftar dursun özbek ile tanışmamıştı....

2010 değil biraz daha ileri zamandı. başkan ünal aysal'dı hoca terim'di. wesley ve drogba' yı alıp robben..di maria için acabamı diyorduk... en önemlisi camia ve taraftar dursun özbek ile tanışmamıştı....

hayır adnan polat zamanıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt