Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler feghoulinin sakatlık gecmisi hosuma gitmedi insallah sakatlık olayları pek olmuyodur

DEJeDnYW0AAe5L2.jpg

Sneijderrrrrrrrrr

demirkol ne saçmalıyor sanane bizim u17 lerin saçından floryanın adetlerini sorgulamak sanamı kaldı algı yaratıcı fbtv şaklabanı

Hatem ben arfa firsat transferidir.oyle diziliş mizilis taktik maktik hikaye adam tepeden tırnağa yıldızdır lincoln hagi sneijder arda karisimi muhteşem bir topcudur..imza parasi 3 kendisine yillik 4 verip getirmek elzemdir..

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

selçuk gibi adamdan kurtulmamız şu şartlarda çok zor gibi. orta saha almazlarsa transferlerden maksimum verimi alamayız bu şart.

Sneijder oyun sablonumua uymuyor diyorsan Selcuku da keseceksin. Selcuk ile hizli oyun IMKANSIZ.

Selcuku hala banko 11 oynatirsa Tudor'un samimiyetine inanmam ben hic bir sekilde. Cünkü agresif ve issiran bir takim istiyor anladigim kadariyla ve bunun Selcuk ile mümkünati yok.

Sneijderin 1 sene kontrati var ve göndermeye kalkiyorlar, Selcukun da 2 sene var. Dersin bak ben seni bu sene ilk 11 düsünmüyorum, düsüstesin diye adam akilli oturur konusursun. Ya bunu kabullenir ya da defolup gider. Bu kadar basit. "O kadar para alan adam yedek oturamaz" demesin kimse. Sen ne bombos adamlara ne paralar ödüyorsun, Selcuk yede oturup cuval cuval para kazanmis ne olacak yani.

Hem nereden biliyorsun belki ben oynamak istiyorum o zaman baska takima giderim diyecek belki. Denemeden bilemezsin.

Gol konusunda sıkıntı çekmeyiz ya, Feghouli - Belhanda - Gomis zaten atar. Başka bir kanat daha da gelebilir. Sinan(gitse de sorun değil) ile Yasin de gol yollarında etkili. 3-5 gol Garry, 8-10 tane de Eren atar yeter. Bu konuda en çok sıkıntı çekecek takım, fb olacak. Ne 15-20 gol atar dediğimiz forvetleri, ne golcü kanatları, ne de golcü orta sahaları var. aykut'un kanser futbolu da cabasi.

Son düzenleme:
Ben Arfa ile Feghouli gelirse Dursun'un bendeki imajı çok değişir. Çilekçi başkan olarak tanımlarım kendisini.

Yağlı suratını yediğim :asd22:

'Süper Lig'i nasıl yorumlar' sorusuna Kucka: "Zaten isminde var. Süper bir lig."

Ben Arfa, Lemina, Vainqueur, Feghouli ve 1 tane bek(sağ yada sol siz seçin)

Ben bunlara fitim.

2 bek olursa iyi olur tabi ama o oyuncuları alırlarsa 1 bek te eksik kalabilir:)

Hayret, Sneijder'in Florya'da çalışmasına izin vermişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt