Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kucka bize lazımdı amma bizimkiler selçuk var diye almadı

Çünkü kucka Selçukun yerine oynamalı o nedenle almadılar.

Vanqeur gelir

* bahsettiğiniz medya gücünü hafife almıyorum ben . hala ua'nın çılgınca desteği var. büyük kaptan diye ortalığı inletiyorlar.
lobi gücünü de hafife almıyorum ben milli takımın kadrosunda olmak ve bizden o paraları almak kolay iş değil. puan kayıplarında programcılar çıkıp bu paraları alan adam yedek sen bu yüzden puan kaybettin diye az demezler. sabri kadro dışı kalınca " bana ekmek bile vermiyorlar" diye haber yaptırıp ardından milletin vicdanıyla oynamadı mı ?
siz ben bu sebeplere inanmıyorum deyince ben de sizin politikanızı anlamak istedim .
Ua yönetim ne derse onu yapıyor. Bikaç bilet verdiklerinde Selçuk'u unuturlar.
Puan kayıplarında bu sefer de "Sneijder olsaydı" diyebilirler. Televizyondaki yorumcular dikkate alınacaksa Tudor çoktan gitmeliydi, Dursun ismi de hafızalardan silinmeliydi. Selçuk'la masaya oturursak göreceğimiz tek zarar şu: Masadan iki tarafın da hoşnut olacağı bi karar çıkmaz da Selçuk paf takıma gönderilirse bedavadan vereceğimiz para. Yine de hem takıma hem de kasaya zarar vermesinden iyidir sadece kasaya zarar vermesi.

Corchia-Lemina-Feghouli kap istiyoruz 15-20 gün içinde yeter artık
Selçuk ve Semih antrenmanda girdiği pozisyonda sakatlandı.İki oyuncunun da ayak bileğinde kırık tespit edildi.

Böyle birşeyler bekliyorum bu ay içinde rüyamda görmüştüm..

Sony Z5 Premium

Okay ve kucka ikili mucadale-hava topunda ilk 2 sirayi alacaklar ligde
Okay oyleydi zaten oyle hatirliyorum
Kucka'da italyada ilk siralarda olmasi lazim ikili mucadelede

Selçuk ve Semih antrenmanda girdiği pozisyonda sakatlandı.İki oyuncunun da ayak bileğinde kırık tespit edildi.

Böyle birşeyler bekliyorum bu ay içinde rüyamda görmüştüm..

Sony Z5 Premium

Sakatlanmalarına gerek yok bu ikisini bu sezon çıldıracak kadar görmeyiz muhtemelen,Evlat mevlat dinlemez Tudor koyar yedeğe

Milan transfer doldurdu Vangioni'yi sol beke alalım herkes mutlu olsun

Sakatlanmalarına gerek yok bu ikisini bu sezon çıldıracak kadar görmeyiz muhtemelen,Evlat mevlat dinlemez Tudor koyar yedeğe
Öyle olmasını umuyorum ama imkansız
Selçuk 36
Semih 27 maç oynamış geçen sene
Sakatlık vs olmadıkça selçuk 30un altına inmez
Semihde minimum 20 oynar

Sony Z5 Premium

Bazen burda ayni goruslu olmadigim arkadaslara kizsam ve sacmaladiklarini dusunsem dahi ,ayni goruslu olduklarimla birlikte genelin yonetimden cok daha iyi bir sekilde basarisizligi analiz ettigini goruyorum

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ua yönetim ne derse onu yapıyor. Bikaç bilet verdiklerinde Selçuk'u unuturlar.
Puan kayıplarında bu sefer de "Sneijder olsaydı" diyebilirler. Televizyondaki yorumcular dikkate alınacaksa Tudor çoktan gitmeliydi, Dursun ismi de hafızalardan silinmeliydi. Selçuk'la masaya oturursak göreceğimiz tek zarar şu: Masadan iki tarafın da hoşnut olacağı bi karar çıkmaz da Selçuk paf takıma gönderilirse bedavadan vereceğimiz para. Yine de hem takıma hem de kasaya zarar vermesinden iyidir sadece kasaya zarar vermesi.

dediğinize göre yönetim selçuk'u beğeniyor ve göndermek istemiyor o zaman .
peki oyuna katkısı olmayan hatta zararı olan adamı neden koruyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt