Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece onlar da değil 2 tane de bek. Yani 4 transfer sadece lige başlamak için şart. Sneijder ve Sinan da giderse 2 kanat daha lazım ki bu da ligi bitirmek için şart. Toplam 6 transfer. Hadi Feghouli geldi diyelim. 5 transfer mutlaka yapılmalı.
Ben Arfa, Lemina, Vainqueur, Feghouli ve 1 tane bek(sağ yada sol siz seçin)
Ben bunlara fitim.
2 bek olursa iyi olur tabi ama o oyuncuları alırlarsa 1 bek te eksik kalabilir![]()
feghuli geldi diyorum
2 tane bek önemli
ama alınmazsa bir şekilde idare ederiz
önemli olan iskelet
lemina - venkör olur yada imbula olur
bu kalitede olmalı yani
lemina venkör olursa selçuk veya tolga belasından birine mahkum oluruz ve lemina kalitesindeki topçu bunu idare eder
ama tolga-lemina-selçuk ortasahası hiçbir iş yapmaz
güzel bir bakış açısı keşke genel olarak böyle düşünsek hepFutbol bir eğlence aracıdır..İnsanlar en sevdiği şarkıları dinlerken bile sıkılabilir..Kaleciyi ayrı tutarsak hep aynı futbolcuları izlemek insanı çok sıkar..O Yüzden Wesley,Selçuk,Semih falan izlemek istemiyorum..Eski albüm gibi bunlar..Geçen sene Barcelona'yı izlerken bile sıkıldım..Messi gitsin plye orda görelim bir de örneğin..Çok fazla büyütmeyin şu futbol fanatizmini eğlenmenize bakın..
Yine herşey Belhanda gibi yeterszi bir oyuncuya bağlanan 10 milyona avroya çıkıyor. Bu adama niye böyle bir yatırım yaptılar birde transfer döneminin başında anlamış değilim.
Sneijder'i gönderdin diyelim. Ben Arfa'yı alırdın şimdi birde Feghouli yapardın Belhanda parasına. Sonra Konoplyanka için şartları zorlardır. Orta sahaya da Lemina-Vainquer-Asamoah-İmbula-Kucka vs. 2 tane kaliteli oyuncu alırdın. Gomis ile birlikte ettimi sana 6 transfer, en kötü birde bek alırdın tamamdır. Bunu yapmak bu kadar mı zor.
Elimizde bek olarak sadece Linnes ve Carole var. Bence bek olmadan da olmaz. Ortasaha tabi öncelikli ama bahsettiğim 4 transfer yapılmazsa kapatalım girmeyelim lige.
Ben Arfa ve Feghouli birlikte mi geliyor renktaşlar?
altı kaval üstü şeşhane felsefesini benimsedik herhalde bu sezon