Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lichtsteiner yasli ama iyi topcu

bilemiyorum yani

053e4997b634a8b30c42ebd9f469c0f8.jpg

Ben arfa top cambazı tabirine uyan arkadaşlardan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alınan genç bekler ortada Linnes-Carole mesela Lich-Clichy yapılabilirdi

Canlari sıkıldikca juveden isim yazıyorlar sirada higuain

Ben hala fegulinin geldiğine inanamıyorum. O adam çok büyük topçu

Abi Sivas'ta bi aralar bi sol bek vardı adını unuttum şimdi. O bile 32 yaşında bu kadar fark yaratmıştı. Benim de tercihim her zaman beklere genç elemanlar ama ucuza gelecekse çok iyi olabilir Lich.

Cicinho. O sag bekti ama sanirim.

Takim cok yasli, elimizde simdi firsat var. Günü kurtaracak degil gelecege dair adimlar atmaliyiz biraz da. Ilk 11 oynayacak bir tane bile genc oyuncu yok elimizde su an mesela.

Sag bek kritik bir bölge degil oraya gelecek vaad eden bir genc alabiliriz mesela, bu riske bekte girebilirsin orta saha da giremezsin mesela cok kritik bir pozisyon oldugu icin oraya aldigin adam cuk diye oturmali.

Lichtsteiner 33 yasinda, Ocak da yani bu sezon icinde 34 yasina girecek adam.

Bu arada alakası yok ama Menajerlik modunda PES 13'de alınabilecek en iyi sağ bekti, herif ne oynardı be...

Reus - Hummels - Srbonic (Subotic) - Lewandowski ana ligde boşta gözüküyorlardı Dortmund olmadığı için. Juve'yi seçip hemen bunları paket yapardım direk kimse kapmadan. Reus ve Hummels dehşet gelişirlerdi. Lewandowski müthiş vururdu toplara. Subotic fiziken hayvan herifin tekiydi. Ah ne günlerdi... PES 13'ün yeri bende çok başkadır...

YouTube

Ronaldinho ile top diye oynuyor reis. 35 ekadar ust düzey verim aliriz bırakın yaş muhabbetini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt