- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.630
- 5.338
intikamını alırızşükrü, gladbachlı yüzünden ban yemiş yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
intikamını alırızşükrü, gladbachlı yüzünden ban yemiş yine
Sergen ZerenBu nasıl seviye ya, arkadaşlar kendinize gelin. Özel sorununuz varsa özel mesaj kullanın lütfen. Burası transfer nöbeti.
Uzdun beni batucanBu nasıl seviye ya, arkadaşlar kendinize gelin. Özel sorununuz varsa özel mesaj kullanın lütfen. Burası transfer nöbeti.
Uzdun beni batucan
batuhan sergenı kıskanıyor gıbı
batuhan sergenı kıskanıyor gıbı
5 Bin mi .Bizim maçta o kadar isportaci oluyor beAntalyasporlular Gününde 5 bin Antalyaspor taraftarının yaktığı meşaleler nedeniyle 3 ayrı noktada yangın çıktı.
O zaman. Selçuk byeTudor belhanda yı merkezde kullanmak istiyor. Fegholi ve bir kanat daha istiyor. Sneijder e yer yok. Tudor : bye sn.
sergenın msj bekledıgı kız duyumcu batuhan adam orda bıle gs ıcın mucadele edıyorOrtada kıskanılacak ne var, merak ettim doğrusu.
Adam 23 saat duyum paylaşıyor 1 saatini kız arkadaşına ayırmış çok mu?
Burası konusu mu peki ? duyumları buraya paylaşması uygun ve güzel bir hareket ama bu doğru değil.
Sakin ol dostum konuya sert bir giriş yaptın bir duyumun varsa okumak isteriz?
Noldu sınavı kazandın mıYok estağfirulah ne serti hocam. Sakin olarak yazdım zaten sert anlaşıldıysa kusuruma bakmayın. Duyum yok hocam nasıl olsun ki![]()