- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
kısa süre sonra resmiyet kazanacakmış feghoulininnn (ali anci küçük)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kısa süre sonra resmiyet kazanacakmış feghoulininnn (ali anci küçük)
Carole linnesten iyi sağ bek alıp linnesi sola yazmak saçma Carole iyi bi kadroda iyi işler yapar sırıtmaz benceCarole ne alaka.
Ben sadece son detaylar için istanbula geliyor menejeri onu okudum. Bu dediğinin kaynağı ne sergenkısa süre sonra resmiyet kazanacakmış feghoulininnn (ali anci küçük)
Carole linnesten iyi sağ bek alıp linnesi sola yazmak saçma Carole iyi bi kadroda iyi işler yapar sırıtmaz bence
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Carole linnesten iyi sağ bek alıp linnesi sola yazmak saçma Carole iyi bi kadroda iyi işler yapar sırıtmaz bence
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence cok ta saapmasak ne bileyim simdi gidip 4,5 vereceksek Feghouli'ye sulanalim demezler insallahBenfica, Sinan Gümüş için teklifini 2.5 M €'dan 3.5 M €'ya çıkardı. Yönetim, bu rakamın 4.5 M € civarına çıkarılmasını istiyor. (Hürriyet) https://twitter.com/Aslanews/status/883332142578765824/photo/1
Feghouli parasi geliyor
Ben sadece son detaylar için istanbula geliyor menejeri onu okudum. Bu dediğinin kaynağı ne sergen
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi