Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinani satıp az bir miktar koyarak feghuli almak büyük iş olur. İnanılmaz bir hücum hattı kuruyoruz. Bek ve on libero da gelse güzel şeyler olacak. Geçen sezon koşmayan adamlardan takım kurmuştuk.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahini seven su takima orta saha alsin yoksa bütün transferler bosa cikacak. Bir de Sneijder kalsin baska birsey istemiyorum.

Ha bir de Dursunu tekme tokat dövse biri o da cok hos olur.

Feguli bitecek gibi

Feghouli>Lens>Quaresma

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli muz orta açabiliyor mu?

Neyse parasi verelim menajerlere de su takimdaki cöp oyunculari pazarlasinlar satsinlar kurtulalim.

Mesela Semih den baslayalim, onun üstüne para bile verebiliriz yeter ki defolup gitsin keza Selcuk Tarik falan ayni.

Forvet:

Gomis
Eren
Transfer

Kanat:

Garry
Yasin
Feghouli
Transfer

Orta saha:

Belhanda
Selcuk
Tolga
Donk
Transfer

+ sag bek ve sol bek

Ben orta sahaya hala 1 transfer bekliyorum ve donk'un kalacagini dusunuyorum

Valencia'nın çok maçını izledim Ntvspor'da Feghouli bu ligdeki beklerin içinden geçer :)

Net harika transfer olur

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan futbolcu Volkan Şen'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi. (Fanatik)

Gokhan töre en kötü transfer seçilmişti diye hatirliyorum ingilizler tarafindan... bizim ligin icinden gecen töre orda 0 sa orda oynayan feghouli ohooooo :D

Neyse parasi verelim menajerlere de su takimdaki cöp oyunculari pazarlasinlar satsinlar kurtulalim.

Mesela Semih den baslayalim, onun üstüne para bile verebiliriz yeter ki defolup gitsin keza Selcuk Tarik falan ayni.

yasin bu gidişle kendi gitmek isteyecek,şans bulamaz.selçukta en gec devre arası diyorum.hala çok iddialıyım o konuda.abi bu arada sinan kurtu alamaz mıyız ?

juventus'tan bize is cikmayacak herhalde parasi neyse verip Yann M'Vila' yi alsinlar.. Belhanda'ya verilen paraya kosa kosa gelir

Mesela Tarik'i lige yeni cikan takimlara hediye etsek hosgeldiniz hediyesi olarak. Donk Anadolu da kral muamelesi görür, zaten bu yüzden de bizim taraftar deli gibi istiyordu ya.

Melo dan iyi diyenler geliyor aklima cildirasim geliyor yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt