Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Şenol tinercilere kazandırır onuFenerbahçe'de kadro dışı bırakılan futbolcu Volkan Şen'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi. (Fanatik)
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenol tinercilere kazandırır onuFenerbahçe'de kadro dışı bırakılan futbolcu Volkan Şen'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi. (Fanatik)
Dmc lazım bize tolga çift taraflı yetersiz kalıyorYahu bunlar DOS diyorla da bizim ilk ihtiyacımız defansif orta saha değilki. Bize çok net bir 8 numara lazım. Önlibero oynayacak adamlar bar bizde iyi kötü. Ama 8 numara hiç yok.
aslinda ikisi de yok.Yahu bunlar DOS diyorla da bizim ilk ihtiyacımız defansif orta saha değilki. Bize çok net bir 8 numara lazım. Önlibero oynayacak adam var bizde iyi kötü. Ama 8 numara hiç yok.
Hadi insallah,aliriz diye cok korkuyorumbjkye gider,bjk naniden vazgecmiş.
yasin bu gidişle kendi gitmek isteyecek,şans bulamaz.selçukta en gec devre arası diyorum.hala çok iddialıyım o konuda.abi bu arada sinan kurtu alamaz mıyız ?
Dmc lazım bize tolga çift taraflı yetersiz kalıyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudor sert kesici birini istiyor diyorlardıAdı geçen Vainqueur iyi bir oyuncu da o da çok çift yönlü sayılmaz. Zaten bana kalsa öyle bir adam hiç oynatmam. Çift 8 noyla oynatırım çok daha etkili olur.
garry yasinden iyi yav,görürsün bu sezon.sneijder giderse konoyplanka şart ayrıca.sneijder ve brumanın yeri sadece fegouli ile dolmaz.Bence Yasin solda banko oynar bu sezon, oraya adam da alinmayacak bu gidisle. Yasin Garry den cok daha iyi bir oyuncu, aci ama gercek. Yasin Yunanistan'a gitse o bok gibi lig de tanri muamelesi görür.
Almasina aliriz da gerizekali cocugun teki, kariyerini cöpe atti resmen. Berlin kampina da fazla kilo ile gelmis haberlerini görmüstüm. Gladbach onun gelisimi icin en ideal kulüplerden biriydi her türlü picligi yapti Bayerne gitmek icin. Sornasi da malum, cöp muamemelesi görüyor su an.