Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda-Ben Arfa-Feghouli bildiğin kuzey afrika karması

Açıkçası ben Ben Arfa olayına şimdiye kadar hiç ciddi yaklaşmadım yalandır diye. Yani Arfa geliyorsa Sneijder neden gidiyor , sistem nasıl işler hangi diziliş olur? bu soruların hiçbirine kafamda yanıt bulamam. Bence gereksiz olur ama oyuncu hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın.

şu transferler %100 ile oynadiginda korkunc bi takim ortaya çıkar

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 1 min1 minute ago

SICAK BİLGİ: GSaray, PSG'den onay çıkması sonrası Ben Arfa'nın menajeri Bertrand'a,yıllık 3 milyon € net ücret olarak resmi teklifini iletti

Transfer Merkezi ™‏ @TransferMerkez 23 dk.23 dakika önce

Hatem Ben Arfa'nın menajeri Jean-Jacques Bertrand: ''PSG, Ben Arfa'nın ayrılmasına izin verdi. Bedavaya gidebilir.''

türkiye seçeneğini değerlendirmeye alırsa şayet Fenerbahçe veya Beşiktaş'a gelir. Bedava oyuncuyu biz almayız. para dökmemiz lazım, başka türlü dursun cebini dolduramaz.

Oyuncu sanırım 6 milyon avro alıyordu.

Feghouli - Ben Arfa - Belhanda

-----------Gomis------------------

Eğer orta saha ve bek transferleri de gerçekleşirse, çok rahat Final oynar bu takım Avrupa Ligi'nde...

Arfa kaliteli oyuncu tamam ama tempolu mu? Disiplinli mi? Savunmaya yardım eder mi?

Bayraktarlığını yaptığın adama kıyasla daha genç, çalım ve dripling yeteneğini kıyaslamak bile abes olur, TD postalamaya çalıştığını hatırlamıyorum, kanatta çok daha verimli oynaması muhtemeldir ki diziliş açısından çok önemli bir husus:)...

Ben Arfa da Feghouli de geldi diyelim. Bunlara bir de Belhanda'yı eklediğimiz zaman bu üçlüyü taşıyacak 2 tane canavara ihtiyacımız var. Selçuk varken bu takımı taşımak çok zor olur. Hatta mümkün değil.

bu lıste gecıcı lıste arkaşlar bu elemeden sonra tekrar guncellenecek yanı bırdaha lısteye dahıl edılemez dıye bırsey yok sneijder uefa listesinde olmaması kadar dogal bırsey yok çunku adam daha idmana cıkmadı alınsaydı tudordan suphe ederdım

şu selçuktan bizi kurtaracak hocanın posterinin 18lik ergenler gibi tablo yaptırıp asacam eve o derece bıktırdı torpilli herif

Hem Arfa hem Feg ha... sanmıyorum ya feg ile kapatılır diye düşünüyordum ben hücum hattı...

Ben Arfa'yı getirmek istiyorsan 4 milyon euroyu gozden cikaricaksin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk

SICAK BİLGİ: G.Saray Ben Arfa'ya imza ücreti olarak, PSG'den alacağı olan 5,5 milyon €'nun yarısını ödemeyi taahhüt etti. Yani rakam 2,75M €

:red:

La madem Ben Arfa'nın olma ihtimali vardı belhanda'yı niye aldınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt