Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ile beraber De Jong ve Hakan Balta da UEFA'ya bildirilen listede yok..

Arfa çok gereksiz şuanda ya bek ve orta sahaya 4 adam gelsin para kalacaksa bakılır oraya

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk

SICAK BİLGİ: G.Saray Ben Arfa'ya imza ücreti olarak, PSG'den alacağı olan 5,5 milyon €'nun yarısını ödemeyi taahhüt etti. Yani rakam 2,75M €

:red:

octFrEQa_400x400.jpg

Ben arfa belhanda feghouli yaparsa dursun sneijdercilerin hepsi en buyuk dursuncu olur

sabrinin hicbiryere imza atmamıs olması birtek benimi ürkütüyor

De Jong ve Balta da yokmus kadroda

wow müthis bilgiler

Bayraktarlığını yaptığın adama kıyasla daha genç, çalım ve dripling yeteneğini kıyaslamak bile abes olur, TD postalamaya çalıştığını hatırlamıyorum, kanatta çok daha verimli oynaması muhtemeldir ki diziliş açısından çok önemli bir husus:)...

Bu temelsiz nefreti görünce (özellikle sen de ve Engin abi de) Can BÜYÜK 'ün daha önce çok hak vermediğim "Niye Wes'i sevmiyorlar?" sorusuna verdiği cevaba artık ciddi ciddi hak vermeye başladım. Hayrullah iddiaları da bunu güçlendirdi yalan yok.

Selman salliyor ama keske dogru olsa:

--------------------------------Muslera------------------------
--TRANSFER-----------Maicon-------Transfer------Linnes-
--------------------Vainquerer------Lemina----------------
------Feghouli-----------Belhanda----------Ben Arfa-----
-------------------------Bafetimbi Gomis-----------------

O degilde Tudor dil'e baya önem veriyor, takim resmen fransiz olmussuz(ztn fransiz takimiyi ama simdi tam oldum yavc

Belhanda ve Ben Arfa 2 kanattada oynayabilen oyuncular sadece 10 numara değiller hatta 9no bile oynamisliklari var

Gomis
Belhanda - Ben Arfa - Feghouli

Çok dehşet hücum hattı olur

Orta sahaya da iyi takviye geldi mi tamamdır

selman atıyo yav taşımayın

ben arfa işi bence yalandır. sneijderi istemeyen hoca ben arfayı da istemez. adamın kafasında savunma yapabilen hücumcular var. ayrıca basında bu adam için hep bjk ve fb haberleri var. bize çalım atacaklar güya

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt