Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk YÜREKLİ‏ @Haluk_Yurekli 1 hr1 hour agoDaha fazla

Semih Kaya GS'ye para kazandırarak gidecek

bir efsaneye daha veda ediyoruz gs de yaprak dökümü !!!1
cb9e6904d4f93da4f6966f322f7dbd09.gif

TapaTalK

İç sahada 3-4 rahat atarız
sezon başı ya riskli zamanlar bu zamanlar..

Birde suanda transferlerin gecikmesinde Avrupa Kupasindaki belirsizliğimizin etkisi olduğunu düşünüyorum sonuç olarak gidip gitmeyeceğimiz belli değil ve kupa transferde önemli etken

Semih kaya'nin kaybettirdigi paralarin,maclarin haddi hesabi yok nasil para kazandircakmis :D bi 20m etmesi lazim ahhaha

Semih-Cenk-Sinandan bir 7 Milyon çekip yollasak Dursun Başkana 'efsane' ünvanını layık görürüm açıkçası

praglılar kıymetimizi bilsin gecen sezon takımın en cok asist yapan 2.oyuncusunu veriyoruz

Cicinho. O sag bekti ama sanirim.

Takim cok yasli, elimizde simdi firsat var. Günü kurtaracak degil gelecege dair adimlar atmaliyiz biraz da. Ilk 11 oynayacak bir tane bile genc oyuncu yok elimizde su an mesela.

Sag bek kritik bir bölge degil oraya gelecek vaad eden bir genc alabiliriz mesela, bu riske bekte girebilirsin orta saha da giremezsin mesela cok kritik bir pozisyon oldugu icin oraya aldigin adam cuk diye oturmali.

Lichtsteiner 33 yasinda, Ocak da yani bu sezon icinde 34 yasina girecek adam.

Tete hem yaşı hem maliyeti anlamında güzel bir tercih olabilirdi. İzlediğim kadarıyla defansif yönü iyi hızlı bir oyuncu.Bizim stoperlerin hepsi yavaş.Hiç hızlı, çabuk stoperimiz yok. Tete bu özelliğiyle stoperlerin bu açığını kapatabilirdi diye düşünüyorum.

Sol bekede clichyi alsaydık mis gibi olurdu.

bjk babacarın ancak babasını alır.nereye alıyon bonserviis ile?en az 10 milyon o çocuk

XXXX(Kaleci)-Ahmet-Serdar-Koray-Ozan-Tolga-Selçuk-Atalay-Yasin-Emrah-Eren bu rotasyon yeter aslında 12 tane yabancı olsa,dehlenmelerinde bir sorun göremedim şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt