Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski yorumlarimda aynisininyazmistim,keske Tudor basarili olsa ama ayni fikirdeyim![]()
Sony Z5 Premium
Bu kural lehimize döner u17 'de ki gencler sayesinde :dSike olayinin örtbas edilmesine göz yummasindan ziyade Uefa'ya cok kizdigim baska bir konuda bu altyapi kurali.
Bu kural yüzünden yillardir Sabri Semih Eray gibi gerizekalilarin agiz kokularini cekiyoruz. Bizim lehimize biraz gevsetseler su kuralari cok iyi olacak.
2 sezondur kiralık futbolcuların performansı,GSyın ligde olmaması,hakemlerin yanlarında olması...ben bjk kadar ballı bi takım görmedim dünya üzerinde.bu ballı fiko jackson martinezi kiralar
sakat makat derken 42 golle sezonu tamamlar
Adamlarda kiralama balı var cidden bugünlük olay değil2 sezondur kiralık futbolcuların performansı,GSyın ligde olmaması,hakemlerin yanlarında olması...ben bjk kadar ballı bi takım görmedim dünya üzerinde.

Gamaspor @gamaspor 2 sa.2 saat önceDaha fazla
Şenol Güneş: Son olarak Johan Cruyff'un kitabını okudum. Aşağı yukarı hayatlarımız benzer yönde gelişmiş
mal mal twitlerı koymayalım burayaThomas kardesim adamsin
Thomas Wyer @tomwyer
This man loves #CIMBOM more than anyone in that rotten, self-serving and decrepit college of pashas ever could. Acıklı. #Yönetimİstifa
![]()