Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4830694-e1470735482709.jpg

Imbula sosyal medya'da Gomis'i takip etmeye basladigina gore yazabiliriz

Imbulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tudor belhanda yı merkezde kullanmak istiyor. Fegholi ve bir kanat daha istiyor. Sneijder e yer yok. Tudor : bye sn.

Yapılan 3 transferden bahsediyorum sen ne anladın?

Ben takım tam mı dedim?

Ben de eksiklerin olduğunu biliyorum da bu Tudor'un suçu mu?

Belhanda hamlesi bana hiç mantıklı gelmedi birde 10 milyon avro para bayıldık. İyi transferler yaptırıyor denecek kadar ortada birşey göremedim ben. Ha Sneijder gittsin yerine kim alınırsa alınsın mantığındaysan orasını bilemicem, yoksa başka birşey anlamadım.

Eksiklerin olmasıni şu an için birisinin suçu olarak lanse edersem haksızlık etmiş olurum tabi Tudor'u Hamza gibi vasat oyuncu aldırdı sanki diyeceğimiz gibi. Daha dur ortada birşey yok sadece adı anılıyor oyuncuların gelen giden yok. transfer dönemi bitsin o zaman söyleriz.

Birde eksik bölgelere ilk önce transfer yapmak varken Belhanda'dan başlaması bence Tudor'un suçu pardon takıntısı olabilir.

imbula'yı takip ettim geri takip alamayınca bıraktım takibi..Biz de böyle reis hadi bize gelse belki tek taraflı takip ederim:asd22:

Sneijderin yerıne topcu önerıyorum arkadaslar ancak eksigini o doldurabılır zaten zidane bu sene ona sans tanımadı fazla

JAMES rodriguez

Gsc Android uygulaması neden bu kadar uyuz bildirimler telefonu kitleyince geliyor
Kızdan mesaj geldi diye kaç defadır seviniyorum :(

Sony Z5 Premium

Antalyasporlular Gününde 5 bin Antalyaspor taraftarının yaktığı meşaleler nedeniyle 3 ayrı noktada yangın çıktı.

"come to Galatasaray" tayfası imbulaya çökebilir aslında..130 yorum falan vardı son paylaşımında..Baya bir dikkat çekeriz

İmbula ve Lemina gelsin ROK'un da dediği gibi zenci takımı oluruz. Takımın boy ortalaması, gücü kudreti artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt