Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Ilgaz Cinar tvlerin acik ara en kaliteli spor yorumcusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoğu Galatasaylı öyle istiyordu zaten..Çünkü luce maçları alıyordu ama çoğunlukla temkinli göze hoş gelmeyen futbol vardı sahada..Terime kimse hayır diyemezdi o dönem..2002 yazında çogu kez fatih terim gelsin diyodum,mal bi çocuk oldugumdan.ne bilyim fatih terimli o sezon kötü olacak...3.sınıfa başlayacagım dönemdi.gazetede balic resmini görmüştüm.sarr haberi yine...
Ya muhabirlere arada a sporda denk geliyorum. Aman Allahım o nasıl bir kafa nasıl bir beyin. Adamlar için fb ve Gs çöp. Akhisar seviyesinde falan görüyorlarmeraktan takip ediyorum arada muhabirleri.ama bjkli taraftarların yazdıklarına hiç bakmam.
Anestol pomad
GS ve fenerin yüzünden bu halde ortam zaten.Ya muhabirlere arada a sporda denk geliyorum. Aman Allahım o nasıl bir kafa nasıl bir beyin. Adamlar için fb ve Gs çöp. Akhisar seviyesinde falan görüyorlar
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Azizle kankası dursun sağolsunGS ve fenerin yüzünden bu halde ortam zaten.
Ben arfa Fbye yaziliyor simdi de
DHA muhabiride biseyler demişmpehombia kaynak,fos yani.
ali ece'de iyidir futbolu bilen 3 tane yok toplam daIlgaz Cinar tvlerin acik ara en kaliteli spor yorumcusu
DHA muhabiride biseyler demiş
Ilgaz Cinar tvlerin acik ara en kaliteli spor yorumcusu
gelecek mi bize sence
Öncesini sonrasını bilmem amaali ece'de iyidir futbolu bilen 3 tane yok toplam da
ali ece 1 dir benim icinÖncesini sonrasını bilmem ama
Takip ettiğim kadarıyla serdar ali Çeliker de iyi
Yusuf kenan Çalık
Uğur karakullukçu vsde iyi
Sony Z5 Premium