Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasahasi iyi olan ligi kazanır.

Galatasaray an itibariyle ilk 5e giremez.
Mevcut kadro fenerden Beşiktaş'tan Trabzon'dan Antalya'dan basaksehirden kötü.

Bruma Podolski Sneijder gitti

Belhanda Gomis geldi.

Ön taraf güçlendi mı güç mü kaybetti anket acsan 3 4 puanla herhangi biri kazanabilir.

Ben arfa diye ucmaya gerek yok Feghouli hucum hatti icin yeterli

Bize acil orta saha lazim

Muslera

Lichtsteiner Neto Maicon Strinic

Lemina Vainqueuer Belhanda

Ben Arfa-----------Konoplyanka

Gomis

:hat:

Lichtsteiner tam aradıgımız bek bence.Dikkat ediyorum son haftalarda iyice orta saha transfer haberleri kesilir oldu.Ben arfa ile zaman geçiyor.En çok ihtiyac duydugumuz bölge orta saha halen adam alınmadı.

Kaleci 1 rotasyon
Stoper 1 as 1 rotasyon
Sol bek 1 as 1 rotasyon
Sağ bek 1 as
Ortasaha 2 as 1 rotasyon
Sağ kanat 1 as 1 rotasyon
Sol kanat 1 as
Oos 1 rotasyon
Forvet 1 rotasyon

İhtiyacımız bu kadarcıkk.

Sony Z5 Premium

2011-2012 de oynanan temponun sebepleri; tamamen hareketli oyunculardan oluşmuştuk(Elmander, Melo, Selçuk, Engin, Baroş, Emre Ç.) ama sonra ki sezon üzerine yıldız oyuncular ekledik ve sistem tamamen değişti hareketli ve tempolu oyundan yavaş yavaş yan pas ve temposuz sisteme dönüştük tabi melo, drogba da ayrılınca bu sistem tamamen çöktü.

Bu sene en büyük kozumuz gelen 3 oyuncu da hareketli oynuyorlar. Tudor bu yönden çok olumlu ilerliyor tamamen tempo kapasitesi olan futbolcuları aldırıyor ki böyle giderse başarılı olacaktır hatta 2005-2006 / 2007-2008 / 2011-2012 kadar hareketli ve tempolu oynarsak bu lig de hiçbir takım bize dayanamaz.

Belhanda yı adam akıllı izleyen varmı hiç bir fikrim yok oyun tarzıyla alakalı hiç denk gelipte izlemedim

Sony Z5 Premium

Eger Schalke daki gibi oynarsa, Adem, Recep gibileri Gizli gizli tükürüklerini yalayip Sneijderi geri isteyecekler( tabi yazmazlar. Yerine romanlar yazarlar)

ben arfa falan geçiniz arkadaşlar. fırsat transferi vs diyorsunuz da adam oynayacağımız sisteme uyarsa o fırsat transferi olur alırsın. ama biz sisteme uymayan adamı alıp sistemi adama uydurmaya çalışıyoruz. yok efendim o ortaya geçer, öbürü sola geçer. bir adamın max performans gösterdiği yer vardır. sen de sıfırdan kadro kuruyorsan sol kanat lazımsa sol kanat alırsın oynatırsın. gidip oos alıp ama bu solda da oynar diyip sola yazarsan ondan beklediğin performansı alamazsın.

belhanda alınmasaydı ben arfa alınabilirdi. hatta mental olarak aklı sahada bir ben arfa belhanda'dan daha iyi olurdu ama sen belhanda'yı aldıysan o mevki için ekstra bir oyuncu daha bakmayacaksın. o kadar büyük bütçesi olan bir takım değiliz biz. sonra bütçemizi aştık, geriye adam alamıyoruz diyecekler üstü şişhane altı tophane kalacağız ortalıkta

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt